Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας από την επιτροπή αγώνα των νησιών Καλάμου και Καστού.

Ειρηνική διαδήλωση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 09:00 π.μ. η επιτροπή αγώνα των κατοίκων Καλάμου και Καστού. Στις 9 το πρωί βάρκες, καΐκια και ταχύπλοα θα μεταβούν στην περιοχή του ιχθυοτροφείου του Βαθυλιμνιού για να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στο χωροταξικό σχέδιο των ιχθυοκαλλιεργειών που προβλέπει για όλη την περιοχή μεταξύ Αστακού-Μύτικα και για τα νησιά Κάλαμο και Καστό, εγκατάσταση γιγάντιων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας..........


 Μιλάμε για μία περιοχή που στα σχέδια είναι να μετατραπεί σε ένα απέραντο ιχθυοτροφείο! Το τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της περιοχής είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς. Με απλά λόγια bye bye τουρισμός και πάμε για ανάπτυξη βιομηχανικού τύπου.
    Η συντονιστική επιτροπή αγώνα καλεί κάθε κάτοικο από Κάλαμο, Καστό, Επισκοπή, Αστακό, Μύτικα που διαθέτει πλωτό μέσο στις 9 η ώρα το πρωί να βρίσκεται στο Βαθυλιμνιό. Δεν νοείται στις 9 η ώρα το πρωί στα λιμάνια των παραπάνω χωριών να υπάρχει πλεούμενο αραγμένο. Κρίνεται το μέλλον του τόπου μας. Πρέπει να μαζευτούμε όσα ποιο πολλά πλεούμενα γίνεται. Κάποιοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς, χωρίς να μας λογαριάσουν. Καιρός να καταλάβουν ότι είμαστε εδώ και θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά την απόφαση μας να μην δεχτούμε ούτε μισό κλουβί στην περιοχή μας και θα αποχωρήσουμε ήσυχα. Θα στείλουμε το μήνυμα ότι θα αντιδράσουμε πολύ δυναμικά στο μέλλον αν κάποιοι προσπαθήσουν να βάλουν έστω και μισό κλουβί.

Όλοι λοιπόν το Σάββατο 09:00 π.μ. στο Βαθυλιμνιό.
Γιατί για το τόπο σου πρέπει να αγωνιστείς
με πράξεις, όχι με λόγια!


Πηγή: mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο