Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Με «τραπέζωμα» στον Αστακό, δήλωσε παρών ο Γαλούνης στα δημοτικά δρώμενα του Ξηρομέρου



         Ξεκίνησε με «Τραπέζωμα» σε παραλιακό μαγαζί στον Αστακό τον προεκλογικό του αγώνα ο π. Δήμαρχος Αλυζίας και Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης. 
     Μαζί του βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις θέλοντας να δώσει το στίγμα του για την προσεχή προεκλογική δημοτική μάχη για τον Δήμο Ξηρομέρου.

Το μπλογκ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ γράφει για τη συνάντηση:
        Παρών στα Δημοτικά δρώμενα του Δήμου Ξηρομέρου εν όψη των προσεχών Δημοτικών εκλογών το Μάη του 2014 δήλωσε ο Ερωτόκριτος  Γαλούνης Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου.
      Σύμφωνα με πληροφορίες την τρίτη το βράδυ 20/08/2013 στην παραλία του Αστακού.
    Έγινε η πρώτη συνάντηση με πλήθος Αυτοδιοικητικών στελεχών απο την δημοτική ενότητα Αστακού..........
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....



Παρόντες σε αυτή την συνάντηση ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
1)-Κώστας Κυριάκος 
2)-Κώστας Λαινάς 
3)-Φώτης Λιβάνης
4)-Σπύρος Λυμπεράτος 

Και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων 
1)-Μπαμπίνη Θεόδωρος Ζαρκαδούλας 
2)-Βλυζιανών Δημήτριος Ζαρκαδούλας 
3)-Βασιλόπουλο Δημήτριος Πλιαμέρης 
4)-Καραΐσκάκη Απόστολος Σόμπολος 
5)-Χρυσοβίτσα Σπύρος Ζορμπάς

    Και πολλοί τοπική Σύμβουλοι απο όλες τις τοπικές κοινότητες  της Δ.Ε. Αστακού.
     Αξιοσημείωτο είναι ότι στη συνάντηση αυτή ήταν παρών και ο επιχειρηματίας Πανταζής Απόστολος (Προσωπικός φίλος του κ. Γαλούνη ), ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις για Δήμαρχο Ξηρομέρου τον κ. Γαλούνη.  


































51 σχόλια:

  1. θελει αρετη και τολμη η ελευθερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λαός του Ξηρομέρου δεν θα ανακυκλώσει αποτυχημένες πολιτικές διαχείρησης των κοινών. Ο συνδυασμός που θα σαρώσει θα έχει νέα άφθαρτα και καταξιωμένα στη κοινωνία πρόσωπα και 3-4 παλαιούς επιτυχημένους, με όρεξη για προσφορά στο σύνολο , με όραμα και γνώσεις που επιβάλλουν οι νέοι καιροί. Ο νέος συνδυασμός που θα εμφανισθεί στην ώρα του θα κάνει τη μεγάλη διαφορά και θα σαρώσει κάθε παλαιοκομματική-παλαιοπαραταξιακή κίνηση.Συμφωνίες και μεταγραφές δεν θα σώσουν καμμία παλαιά ομάδα και τον προπονητή τους. Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο νεοφώτιστος στη κατηγορία συνδυασμός με άνετη επικράτηση των παιχνιδιών εντός και εκτός έδρας. (Η διαιτησία δηλαδή μεγαλοπαράγοντες και επιχειρηματίες με χρήμα, όσο και να βοηθήσουν, θα καούν από τον παρατηρητή Λαό με κόκκινη κάρτα.)Ας περιμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα. Όσοι ξεκίνησαν νωρίς, κάηκαν στη προπόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρειάζονται νεα ατομα.. οχι αλλο καρβουνο!
    λαε ξυπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Πανταζης Αποστολος δηλωνει οτι θα στηριξει το Γαλουνη... και ειναι ενας ανθρωπος που απεδειξε οτι δεν εχει αναγκη να "φαει¨" απο τα δημοτικα χρηματα αλλα ειναιδιατεθειμενος να προσφερει στο κοινωνικο συνολο...
    και μονο αυτο λεει πολλα... ηδη εχει προσφερει στον τοπο του όσα δεν προσφεραν όλοι οι προηγουμενοι..
    καλη επιτυχια κ ειμαστε μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αναψαν τα πιρουνια απο τωρα ε ρε γλεντια.......ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MEΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγία μου......τρόμαξα... που τους βρήκανε αυτούς?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κάποια λιγούρια χρησιμοποιούν το όνομα του Πανταζη για να κάνουν την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δυστυχώς έπεσαν οι μάσκες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όλες αυτές οι φιέστες ήταν να στηρίξουμε τον Γαλούνη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Πανταζής κατεβαίνει για δήμαρχος...γιατί ο άλλος έχει αποδείξει οτι κατεβαίνει για να φάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όταν ο γαλάνησ είπε οτι θα παει για δημαρχος σε αλλα μελη του ναυτικου δεν αρεσε . τώρα εμάς μας να μας φανη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λάθος κίνηση αυτή απο τον αποστόλη. δεν ενημέρωσε κανείς με ποιους ανθρώπους είχε να κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η επιλογή γαλουνη τρομάζει...και μας βάζει σε σκέψεις.. εκτός και αν το διαψεύσει ο Απόστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κ.Λ.Π. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΔΟΥΛΙΚΟΤΑΤΑ. . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΟΥΤΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΤΕ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να κοιμαται ησυχος ο γαλουνης θα τον ψηφισουμε και όσο για το ναυτικο ομιλο τι να πει κανεις, τοσα πυροτεχνηματα για το γαλουνη; ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περαστικά σε όσους άργησαν να καταλάβουν ότι οι φιέστες ήταν επικοινωνιακό τρικ.Περαστικά και σε όσους εξακολουθούν να στηρίζουν πολιτικά απολιθώματα που πληρώνουμε όλοι σήμερα ακριβά.Τα συμφέροντα που θα παιχτούν στην επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο είναι πολλά και τα αργύρια επίσης.Ξυπνήστε ρε νούμερα επιτέλους που μας έχετε πάρει στο λαιμό σας.Άιντε!Μας πνίξατε στα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολιτικη με τραπεζωματα σημαινει αποτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΟΠΑΛΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΝΑ ΓΗΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . Κ. ΡΑΚΗΤΖΗ ΚΟΙΜΑΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οπως προσωπικά γνωρίζω ο κύριος Πανταζης έχει άριστη σχέση με όλους τους υποψήφιους δήμαρχους και πολιτικά πρόσωπα όπως Τριανταφυλλακης που ειναι και κολλητοί ,γαλουνης ,σαμαρα ,Φραιμης ,Γαλανης ,κΑραμελας και πολλούς άλλους.εξαλλου απο οσο γνωρίζω δεν τοποθετηται πολιτικά προς καμία κατεύθυνση .οσο αναφορά τον ναυτικό όμιλο δεν ειναι κόμμα για να δώσει κατεύθυνση .και έχει αποδείξει οτι νοιάζεται μονο για τον τόπο του.ολα τα αλλά ειναι βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευχαριστουμε ΝΑΟΑΣ για τον μιστερ η πιατσα βοα και η ΑΛΥΖΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΟΓΚΑ (απο τα χρεη που αφησε).
    Αυτος ενοειται μια χαρα.
    Ελπιζω ο κυριος ρακιντζης να τον στειλει και αυτον στην σπιταρονα του στο αγρινιο εφαρμοζωντας τον νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι ακριβώς επαγγέλεται ο κ. Γαλούνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΗΡΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ; ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΜΗΠΩΣ ΛΈΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΤΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΚΆΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΟ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΙΟΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ (ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ)ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,Ι ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΚΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην το τραβαμε και πολυ φιλε 23 Αυγούστου 2013 - 2:16 π.μ. θα μασ παρουνε με τα λεμονια,,,,Ειναι δυνατον να λεμε για μια τετοια μεγαλη επενδυση για επεξεργασεια πετρελαιοιδων απο αυτεσ τισ ετερειεσ που τα κανουν αυτα οπωσ SHELL,BP.,MOBIL και θα κολισουν στο δημαρχειο...Ασ σοβαρευτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε παιδια σε συναντηση που ημουν χθες ο πανταζης δηλωσε οτι στηριζει τριανταφυλλακη που ειναι κολλητοι και κουμπαροι...και συγκεκριμενα ειπε ειμαι μαζι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  30. Μήπως όπως κινούνται οι πολιτικοί χώροι δεν δίνουν τι δυνατότητα να εκφραστούν οι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν πραγματικά
    -ΗΛΙΑ
    - ΜΑΚΗ, τι λέτε?????
    Για ξανασκεφτέίτε το σας παρακαλώ

    Γιώργος Κουβέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΥΜΦΩΝΩ κ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΜΑΚΗ, ΗΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΧΤΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕΤΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    Δ. Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εινα αυτο που λενε 1000 καλα και αμα δεν τους κανεις ενα χατιρι γινεσαι ο κακος.Αυτο επαθε ο Πανταζης.Δεν εχει δικαιωμα να εχει φιλους .κοπσε περα Αποστολε κοπσε περα αδερφε αυτα θα ακους,πηγαινε Μυκονο πηγαινε αλλου θα περνας καλα και θα σε εχουνε αρχωντα,,εδω ειναι γιδια οτι και να τους κανεις,δεν εχεις δουλεια εσυ εδω,εσυ εισαι αρχωντας εχεις ζησει αλλιως μην χαλιεσαι εδερφε.εχει δικιο ο ποντικιας,,,,,,,,ΘΑ ΦΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
    Ενας Φιλος που σε εκτιμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 11:46 π.μ.΄ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΣΤΑΚΙΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.
    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΘΩΣ ΒΑΔΙΖΕΙ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
    Υ.Γ.ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    Μ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο κος Πανταζής ήξερε που πήγαινε...σε τραπέζι προεκλογικής καμπάνιας!Είναι δικαίωμά του να στηρίζει όποιον θέλει!Το μεγάλο θέμα είναι τι κάνουν οι άλλοι -εμείς ,γιατί με τη ψήφο μας βγαίνουν.
    Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του και εσείς που είστε η πραγματική δύναμη του Ξηρομέρου αντιδράστε και σταθείτε αξιοπρεπής.ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ.Μη πέφτετε στη παγίδα του συμφέροντος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΓΛΥΦΤΕΣ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρώτον ο Γαλούνης τώρα γνώρισε τον Αποστόλη τον Πανταζή, του τον σύστησε ο Γαλάνης. Δεύτερον ο Γαλούνης αυτό έμαθε να κάνει τόσα χρόνια, αυτό κάνει το πρόβλημα είναι τι κάνουμε εμείς οι πολίτες του Ξηρομέρου. Εκείνο που δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι από αυτούς που συμμετείχαν στο τραπέζι είναι ότι τους έστισε ένα φωτογράφο, τους εξέθεσε στο διαδίκτυο και θα τους "πουλήσει" ακριβά στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΘΈΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΛΟΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ερωτοκριτε προχωρα! Η κοινωνια ειναι μαζι σου! Μην ασχολείσαι με τους ανωνυμους! Μιλα μονο με επωνυμους.!! Να εισαι παντα με την κοινωνία οπως εισαι μεχρι σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αρετακια οι ξηρομεριτες ειμαστε μαζι σου! Μην κανεις πισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ με τουσ 2:50 μ.μ. & 9:24 μ.μ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΑΝΕΙ ΠΑΡΑΕΞΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΤΣΟΥΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΙΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΡΕΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΒΗ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ,ΕΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΖ ΜΑΣΚΕΣ,ΘΑ ΤΣΙΟΥΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ.(ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΚΙΛΟΥΝ ΒΑΣΕΛΙΝΙ ΜΠΟΛΙΚΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΒΑΖΑΚΙΑ).ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΙΟΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΙΛΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΙΦΙΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ,ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ Γ
    ΑΘΗΝΑ 23/08/2013 11:25 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ 4 ΚΑΡΑΦΑΚΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ;;;; ΧΑΧΑΧΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΠΟΡΕΙ .Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πλανάσαι πλάνην οικτρά αγαπητέ φίλε 9.20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κάποιοι από αυτούς είναι δημοτικοί σύμβουλοι. Τρωγοπίνουν και γλεντάνε την ώρα που ο Αστακός και τα χωριά δεν έχουν ούτε νερό. Μαύροοοοοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Για καθίστε ρε παιδιά ,τι ειναι για να απολογηθεί ;πολιτικός;μην τρελαθούμε τωρα.μαλλον οι αντίπαλοι του γαλουνη θέλουν ο Πανταζης να βγε να διαψεύσει για μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε εσείς ΑΠοστολε αυτούς να ψηνονται στο ζουμί τους .δεν κατάλαβα εσείς θα υπό δείξετε τι θα κάνει ;ο καθένας να κοιτάξει τον εαυτό του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. στις προηγούμενες εκλογές χαμένος δεν ήταν ο Γαλούνης αλλά ο Λύτρας. Αυτός ηγούνταν της παράταξης αν σου διαφεύγει. Η αντιπάθεια στο πρόσωπο του Λύτρα είναι γνωστή σε όλους. Και δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος ο λαός. (Δεν νοείται υποψήφιος Δήμαρχος, πρώην υποψήφιος Νομάρχης κτλ κτλ να μην καταφέρνει να κερδίζει ούτε στο ίδιο του το χωριό)! Και ναι, τόσες ψήφοι είναι αρκετές για να βγει Δήμαρχος. Μία παράταξη δεν χρειάζεται μόνο καλό ηγέτη αλλά και δυνατό ψηφοδέλτιο, κι αυτός το έχει. Γιατί λοιπόν να μην εκλεγεί? Και στην τελική, μόνο το Γαλούνη και την ομάδα του βλέπω τόσο καιρό να γυρίζει, να έρχεται σε επαφή με τον απλό κόσμο και να ενημερώνεται για τα προβλήματα του τόπου. Ωντας στην αντιπολίτευση δεν μπορεί να κάνει πολλά αλλά απ το τίποτα... Πού ήταν φίλε μου ο Σαμαράς όταν το Αρχοντοχώρι και ο Αστακός διψούσαν? Βόλτα με το κότερο! Και πολύ καλά έκανε.. Γιατί ο κόσμος δεν τον ψήφισε για να βοηθήσει τον τόπο αλλά για τα λεφτά του, που όπως λες κι εσύ είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα. Τώρα λοιπόν, με τι μούτρα βγαίνει ο κάθε 'ηθικός' και απαιτεί το καλύτερο του τόπου? Τάχα μου τους φταίει ο Γαλούνης και ο κάθε Γαλούνης που ο τόπος δεν αναπτύσσεται? Αν αγαπούσαν πραγματικά αυτό τον τόπο θα είχαν διεκδικήσει πράγματα γι αυτόν καιρό τώρα! Γιατί ο λαός έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. oreo paramiuaki 8a to leo sta mora mou na koimounte xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο