Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Διαγωνισμός ψαρέματος με καθετή διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας. Απαγορεύονται τα κατεψυγμένα!!!

    Το Σάββατο 24/8, ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας διοργανώνει διαγωνισμό ψαρέματος με καθετή. Ξεσκονίστε λοιπόν τα καλάμια και τα αγκίστρια σας, ψαράδες κανονικοί, ψαράδες παραμυθάδες, ψαράδες γιαλαντζί, ψαράδες προφορικοί και ελάτε να ψαρέψουμε....
     Προσοχή απαγορεύονται τα κατεψυγμένα και η προσέγγιση με βάρκες επαγγελματιών ψαράδων για αγορά ψαριών μεσοπελαγής!!!! Θα παρακολουθήστε με κιάλια και θα ακυρωθείτε κατευθείαν...........



Κανόνες διαγωνισμού.
·Εγγραφή σε σχετικό έντυπο των ονομάτων των ψαράδων και τηςταυτότητας του σκάφους. Αυτό θα γίνει λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού.
·Συγκέντρωση ακριβώς στις 06:30 π.μ. στη πλωτή προβλήτα μπροστά στην Σταθούλα του Καρναβά για εγγραφές των διαγωνιζομένων.
·Αναχώρηση ακριβώς στις 07:00 π.μ. από την πλωτή σκαλωσιά.
·Επιστροφή ακριβώς στις 10:30 π.μ. στη πλωτή σκαλωσιά για ζύγισμα ψαριάς (1η κατηγορία ψαριών: το βάρος τους επί συντελεστή 1, 2η κατηγορία ψαριών: το βάρος τους επί συντελεστή 0,6), ανάδειξη νικητή και απονομή επάθλου.

     Η περιοχή ψαρέματος ορίζεται αυστηρά η περιοχή μεταξύ Καλάμου και ακτών Αιτ/νίας.
      Είναι απαραίτητη η ύπαρξη ερασιτεχνικών αδειών αλιείας τόσο του σκάφους που θα δηλωθεί όσο και ατομικών αδειών των διαγωνιζομένων.
Το ψάρεμα γίνεται μόνο με καθετή.

     Ο Όμιλος ακυρώνει όποιον κρίνει ότι παραβίασε τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο