Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΑΣΤΑΚΟΣ: Εκδηλώσεις πολιτισμού θέρους 2013. Εξοργιστική ασυδοσία στη στάθμευση!!

Του Βασίλη Ζαγκότα

       Σε ποια ακριβώς συνομοταξία ανήκουν όλοι αυτοί που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια δεν γνωρίζω, ούτε επιχειρώ να τους κατατάξω από σεβασμό προς το ζωικό βασίλειο. 
      Προχθές που βγήκα έξω, τα αυτοκίνητα ήταν πάνω στα πεζοδρόμια και οι δύσμοιρες με το καρότσι στο δρόμο. Αν καλέσεις την αστυνομία, μετά σε λένε και ρουφιάνο. Αν μάλιστα πέσουν μερικές κλήσεις, μετά θα μας φταίει η αστυνομία και το αστυνομικό κράτος. 
     Και μη μου πείτε ότι μας φταίνε οι επισκέπτες, τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια ανήκουν σε ντόπιους.........



        Το πρόβλημα το είχα επισημάνει και παλαιότερα, αλλά δεν έγινε τίποτα και, φυσικά, κάποιοι μου είπαν να πάω στο Δήμο να κάνω αίτηση σε 3 αντίτυπα με σφραγίδες και πρωτόκολλα και μετά να βρω υπογραφές, να πάω στα γραφεία στις Βρυξέλλες (τι θυμάμαι τώρα, ε;), στον πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό ή στον Δημοσθένη Λιακόπουλο γιατί μπορεί να φταίνε οι Νεφιλίμ.
         Αν όμως κάποιος ασκήσει κριτική μέσω διαδικτύου, τότε ξαμολιούνται όλοι να απαντήσουν δήθεν και καλά ότι έχουμε και γαμώ τις δημοτικές αρχές και ζούμε στο Ακαπούλκο αλλά θέλει κανά-δυο παρεμβάσεις μωρέ για να γίνουν τα Goulia Κόπα Καμπάνα. 
       Παρεπιμπτόντως, εκείνο το στενάκι στην αερογέφυρα τι απέγινε ρε παλληκάρια; Προχθές ένας έπεσε με τη μούρη στο χαντάκι ενώ αμέσως μετά δύο άλλοι κόντεψαν να σκοτωθούν. Τόσα λεφτά δίνετε για φρουφρου, βάλτε και καμιά ταμπέλα!

      Αγαπημένοι συμπολίτες-ψηφοφόροι παρκαρισμένοι πάνω στα πεζοδρόμια επειδή στον Αστακό υπάρχει μεγάλο traffic το καλοκαίρι ενώ στο χωριό τους ποτέ. Οι μαμάδες απλά κατεβάζουν τα καρότσια στο δρόμο. Κατά τ' άλλα, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μας μάραναν.


Πηγη: http://zagkotas.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Πρέπει επιτέλους να γίνουμε ενεργοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες και να κράζουμε αυτούς που συμπεριφέρονται με αναισθησία και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

    http://astakosnp.wordpress.com/2013/06/12/%CE%B3%CE%AC%CF%8A%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΑΠΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο