Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 15Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

     
    Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, την Κυριακή 4/8/2013, οι Ακαρνάνες κέρδισαν στον τελικό του 15ου Τουρνουά 3χ3 Μπάσκετ Καναλακίου, κατηγορία παίδων.  
     Η διακύμανση του σκορ, το πάθος από όλους τους παίχτες, το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε τους τρείς τελικούς (Ανδρών- παίδων – Τζούνιορ), έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην επί τόσα χρόνια επιτυχή διοργάνωση..............



     Οι Ακαρνάνες για να φτάσουν στον τελικό, αγωνίστηκαν σε τρείς προκριματικούς αγώνες την Τετάρτη 31/7/2013, τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους με ισάριθμες νίκες. 

      Η φωτογραφία αυτή είναι από τους προκριματικούς της Τετάρτης 31/7/2013, όπου οι μικροί Ακαρνάνες  έπαιξαν τρείς συνεχόμενους αγώνες και το Σάββατο 3/8/2013 αντιμετώπισαν,  στον ημιτελικό, με επιτυχία την δεύτερη ομάδα του άλλου ομίλου.
       Εκτός από τους μικρούς Ακαρνάνες (έτη γέννησης 1998-2001), συγχαρητήρια ανήκουν στους επί 15 έτη διοργανωτές του τουρνουά, που απέδειξαν ότι μια πόλη μπορεί να συγκεντρώσει μεγάλους πληθυσμούς από  αθλητές του μπάσκετ  και  να διαχειριστεί με άριστα αποτελέσματα ένα μεγάλο αριθμό αγώνων, σε σύντομο  χρονικό διάστημα.

       Τους αγώνες παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατών, που ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις που είχαν στις αγωνιζόμενες ομάδες,  χειροκρότησαν τους νικητές των τριών τελικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο