Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

O Αστακός σήμερα: Γραφική ομορφιά (Φωτο)




Με το Φακό του Τάσου Ντζιμάνη

     Ο Αστακός, στα δυτικά του νομού, έδρα του δήμου Ξηρομέρου, είναι μια πόλη γραφική, με παραδοσιακά σπίτια με αυλές και φυσικές ομορφιές που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα. Πρόκειται για μια πόλη με ιστορία, ιδιαίτερη φυσιογνωμία και ζωντάνια, που αξίζει κανείς να την επισκεφθεί για τα ιστορικά της μνημεία, τα αξιοθέατά της, αλλά και για τις όμορφες παραλίες της.
        Ο Φίλος Φωτογράφος Τάσος Ντζιμάνης μας επισημαίνει: «Ο Αστακός είναι πανέμορφος, με τις ιδιαιτερότητές του, τα προτερήματα και τα ελαττώματά του, όπως κάθε παραθαλάσσια πόλη. 
    Η Απάντηση μας στον Ζούλα είναι: Αστακός!!! τουριστικός προορισμός!!! Γιατί εμείς που είμασταν σήμερα εκεί είδαμε άλλα!!! Πολλοί εσωτερικοί μετανάστες επέλεξαν φέτος λόγω κρίσης τον Αστακό για τις διακοπές τους!!! Και μην χτυπάμε άλλο τα πάτρια εδάφη μας!!! Οχι άλλη Μύκονο!!! Φτάνει πια με τα λάθος πρότυπα που μας δίνανε μέχρι τώρα!!.. όλοι φέτος στον Αστακό!!!»….

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ……….


















































































1 σχόλιο:

  1. αγαπητε μου φιλε, ο τοπος μας ειναι πανεμορφος...ο κ. Ζουλας επεσημανε μονο οσα κι εμεις οι ιδιοι συζηταμε στις παρεες μας.. στην καθημερινοτητα μας.. στον καφε με τους φιλους μας... ο Ζουλας ερχεται αστακο καθε καλοκαιρι.. κι εφυγε και θα ξαναρθει..κ οντως αγαπα τον τοπο του κ εκεινος περυσι, αν θυμαμαι καλα εινχε γραψει πολυ ομορφα και θετικα σχολια για τον τοπο μας... εσας δε σας ενοχλει η μποχα στην παραλια του Αστακου;;; διοτι κ οι ιδιοι οι μαγαζατορες ενοχλουνται... κ εγω επισης.. δε σας ενοχλει που καθε πρωι αραζουν τα καικια των ιχθυοκαλλιεργειων κ αντι να βλεπεις τη θαλασσα βλεπεις τα φορτηγα και τους γερανους κ τις βουτες;;; δε σας ενοχλουν που τα ψαροκαικα δεν αφηνουν τα κοτερα να πλησιασουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο