Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Απεμπλέκεται το έργο του δρόμου στον ΧΥΤΑ Στράτου

Σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τις βελτιώσεις ασφαλτοταπήτων, οδών καθώς και το έργο της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Καλαβρύτων, εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.......


   Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και αποφάσισε:
Την ανάκληση της 521/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση οδού πρόσβασης ΧΥΤΑ 2ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας». Το έργο έχει προϋπολογισμό 10.850.000,00 ευρώ και πηγή χρηματοδότησης είναι το ΕΣΠΑ.
Την έγκριση του αποτελέσματος δημοπρασίας και ανάδειξη αναδόχου του έργου «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Καλαβρύτων» προϋπολογισμού 5.166.000,00 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης το ΕΠΠΕΡΑΑ.
Την κατακύρωση του αποτελέσματος διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου του έργου «Τμηματικές Ανακατασκευές Ασφαλτοταπήτων επί της ΝΕΟ Αντιρρίου Ιωαννίνων για άρση της επικινδυνότητας», προϋπολογισμού 3.000.000,00 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης ΣΑΕΠ 001 Κ.Ε. 2012ΕΠ00100000.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής Σάββας Αυγέρης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Νίκος Τσάνης, Νίκος Πυλαρινός, Γεώργιος Καραπάνος, Χριστίνα Σταρακά και Διονύσιος Μαυρόγιαννης.


Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο