Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Συνεχίζει με διακρίσεις ο Α.Σ. Αστακού στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Ανακήρυξη νικήτριας  Ζούλα  Κωνσταντίνας

Διακρίνεται ο πολυτάλαντος μικρός αθλητής Χρόνης Νικόλαος σε θεματικό εναέριο λάκτισμα
3 ΧΡΥΣΑ , 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΝ 30-6-2013

    Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική σεζόν για τον Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΣΤΑΚΟΥ αφού για μία ακόμη φορά οι Αθλητές του κατάφεραν να γυρίσουν στην πόλη με μετάλλια .
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ: ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα στην κατηγορία Γυναικών, ΜΕΝΤΗ Ράνια στην κατηγορία Κορασίδων και ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος στην κατηγορία Παίδων.
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία στην κατηγορία Γυναικών και ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος στην κατηγορία Παίδων.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά στην κατηγορία Κορασίδων............



       Δεν κατάφεραν νίκη οι υπόλοιποι αθλητές που απάρτιζαν την αποστολή παρόλο την προσπάθεια που κατέβαλαν, οι οποίοι ήταν: ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχάλης, ΧΑΡΙΖΙ Λορένζο, ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ Παναγιώτης, ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος και ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος.


      Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: «Αυτή είναι μια επιτυχία που ήρθε να προστεθεί στις τόσες προηγούμενες που κατάφερε ο Σύλλογος στη σεζόν που πέρασε. Είχαμε βάλει υψηλούς στόχους και τα καταφέραμε. 
     Ήταν η καλύτερη χρονιά από πλευράς διακρίσεων για το Σύλλογο, τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και σε ευρωπαϊκό, αφού φέτος ο σύλλογος έκανε το μεγάλο βήμα συμμετέχοντας στο Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΒΕΛΓΙΟ, από το οποίο επέστρεψε με επτά μετάλλια. 
     Ανάλογες επιτυχίες βέβαια είχαμε και στο KICK BOXING σε πανελλήνιο επίπεδο με μεγαλύτερη αυτή του αθλητή ΠΕΦΑΝΗ Μάκη, ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Λάρισα, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας ομοσπονδίας  KICK BOXING
       Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την πορεία του Συλλόγου και ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί έχουμε καταφέρει να καταστήσουμε τον Αστακό σε μεγάλη αθλητική δύναμη  στον χώρο των Μαχητικών Αθλημάτων και αυτό οφείλεται στους αθλητές, στους γονείς που είναι δίπλα τους, στους χορηγούς: 
-κ. ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη, εκπρόσωπο της εταιρίας SELONDA και 
-ιδιαίτερα στο ΜΕΓΑ χορηγό Αστακιώτη επιχειρηματία κ. ΠΑΝΤΑΖΗ Απόστολο και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία που αγκαλιάζει και στηρίζει όλη αυτή την υγιή προσπάθεια που γίνεται για αθλητική ανάπτυξη. 
   Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προαναφερόμενους για την προσφορά τους και την στήριξη στο Σύλλογο, αλλά και στο πρόσωπό μου και να τονίσω ότι ο τόπος έχει αθλητικό μέλλον, υπάρχουν ταλέντα, τα οποία με την βοήθεια όλων θα αναδειχθούν και θα πρωταγωνιστήσουν. Ευχαριστώ. 
Καλό καλοκαίρι».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο