Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην ε.ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

       
        Σε τμήματα που χρίζουν άμεσης επιδιόρθωσης, ξεκίνησαν από χθες οι παρεμβάσεις στον δρόμο Αμφιλοχία – Βόνιτσα, που ως γνωστόν κρύβει πολλές και θανάσιμες παγίδες.
      Το έργο δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια, έχει προϋπολογισμό 400 χιλιάδες ευρώ  και σήμερα επισκέφθηκε σημεία των παρεμβάσεων ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Υφαντής..............


  
      Αν και ο προϋπολογισμός κρίνεται σε γενικές γραμμές ανεπαρκής, αφού ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, έχουν εντοπιστεί πολλά σημεία που είναι εξαιρετικά επικίνδυνα στα οποία γίνονται παρεμβάσεις, αφού ειδικά αυτήν την περίοδο η κίνηση έχει αυξηθεί και αναμένεται να κορυφωθεί τον Αύγουστο.
         Σκοπός είναι τουλάχιστον σε αυτά τα σημεία η σημερινή πολύ υψηλή επικινδυνότητα να περιοριστεί.


2 σχόλια:

  1. Eπιτέλους!!!!! Μαζί με την Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων, μακράν οι χειρότεροι δρόμοι στην Ελλάδα. Υποτίθεται ότι έγινε ασφαλτόστρωση αλλά ο δρόμος ακόμα παραμένει άθλιος ποιοτικά. Αν δεν πέσει άσφαλτος και στους δυο δρόμους εξ' ολοκλήρου σε όλο τους το μήκος, τα υπόλοιπα θα είναι πασαλείματα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σε όλη την Ελλάδα οι δρόμοι είναι σχετικά καλής ποιότητας και στην Αιτωλοακαρνανία έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλτατοι τι να πουμε για το οδικο δικτυο του νομου μας.Χαραγμενο επι εποχης Κωνσταντινου Καραμανλη του Μεγαλου(ΕΤΗ 1958 και μετεπιτα με παρεμβασεισ του ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΟΥΤΑ ολα παρεμειναν ως εχουν.Και σημερα εριζουν αν και πως θα γινει η παρακαμψη η κατασκευη της παλιουβουνας.ΑΙΔΩΣ ΑΙΩΛ0ΚΑΡΝΑΝΕς ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ.
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο