Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Οι επιλογές μετράνε

     Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κατούνα Ξηρομέρου. Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στο κτήριο του δημοτικού διαμερίσματος, το πρώην δημαρχείο της Κατούνας.
     Και η επιλογή του δημάρχου Νίκου Σολδάτου να παραχωρήσει το κτίριο στη Χ.Α για την συγκέντρωσή της είναι μια επιλογή που σίγουρα δεν ηχεί καλά… αλλά η Χρυσή Αυγή στο Ξηρόμερο -και στην Κατούνα ιδίως «προελαύνει»- επομένως μια ενδεχόμενη μη παραχώρηση του κτιρίου από το δήμαρχο θα είχε ένα πολιτικό κόστος. 
     Εξάλλου όλοι θέλουν να αλιεύσουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή ή από τους εν δυνάμει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.


4 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πεσμας ρε φιλε να δουμε κ εμεις πιος τους εφερε μη μας αφηνεις στα σκοταδια

      Διαγραφή
  2. Αφού με τις επιλογές του για το θέμα του οικοπέδου του Βιολογικού της Κατούναςτους έφερε στο Δημαρχείο ως τιμητες των πάντων, τώρα τους έδωσε και την αίθουσα του Δημαρχείου της Κατούνας. Μπράβο Νίκο! Δύο στα Δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ ΖΉΤΗΣΕ ΤΟ πρωην ΔΗΜΆΡΧΕΙΟ για να πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση η τοπική δημοτική αρχή το αρνήθηκε...στην Χρυσή Α. το έδωσε...είναι προφανές πως φαίνονται οι προτιμήσεις...πάντως όσον αφορά τους κατουνιώτες να ξέρετε πως ήδη στο Αγρίνιο, εκεί που δεν παιρνάνε οι φασίστες, σας βλέπουν με μισό μάτι γι αυτό σας το σφιχταγκάλιασμα...δεν θα σας μιλάει άνθρωπος σε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο