Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Αμφιλοχία: Πλαγίως... απεργοσπάστης ο δήμαρχος Κοιμήσης

          Από τις πλαϊνές πόρτες συνεχίζει να λειτουργεί το Δήμο Αμφιλοχίας ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κοιμήσης, ενώ έχει δώσει οδηγίες στους υπαλλήλους να συνεχίσουν την ίδια... πλάγια τακτική και αύριο!
         Οι καταγγελίες που έφθασαν στην "Αυγή" αναφέρουν για κλίμα εκφοβισμού των υπαλλήλων από το δημοτικό................

 
  ........άρχοντα της Αμφιλοχίας, ενώ το σωματείο των υπαλλήλων του Δήμου ζητά από τους εργαζόμενους να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις και το απεργιακό κύμα εναντίον των απολύσεων και την ουσιαστική διάλυση των ΟΤΑ.


2 σχόλια:




  1. Aπόφαση να παραμείνουν κλειστοί οι Δήμοι-εκτός από τις υπηρεσίες της καθαριότητας-πήρε η ΚΕΔΕ.
    Στο δήμο όμως Αμφιλοχίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας όλες οι υπηρεσίες παρέμειναν ανοικτές για το κοινό!!!
    Αδυναμία ή και άρνηση ίσως κάποιου μικρού δήμου της ελληνικής επαρχίας να συγχρονίσει το βηματισμό του με την υπόλοιπη χώρα, θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος.
    Αυτό βέβαια που κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την περίπτωση αυτού του συγκεκριμένου δήμου είναι το γεγονός ότι δήμαρχος είναι ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ ο προβεβλημένος Απόστολος Κοιμήσης, ο οποίος ήταν ένας εκ των εισηγητών της συγκεκριμένης πρότασης!
    Συμμετείχε σε όλες τις διεργασίες που έγιναν , πρωτοβουλίες,συναντήσεις, συσκέψεις.
    Βγήκε στα κανάλια- κατά την προσφιλή του τακτική, έκανε δηλώσεις .
    Επέκρινε τη κυβέρνηση για την ασυνέπειά της, για τις ευθύνες της για όσα δεν έπραξε, αλλά και για όσα πρόκειται να πράξει.
    Έδειξε μάλιστα ενοχλημένος με τον αγενή υπουργό που χαρακτήρισε ταλιμπάν τους τοπικούς άρχοντες!
    Κι έτσι υπερέβη εαυτόν ο "πράσινος" Αποστόλης και κήρυξε ανυπακοή!
    "Οι δήμοι όλης της χώρας θα κλείσουν κι αν η κυβέρνηση επιμείνει στην κατάθεση προς ψήφιση του πολυνομοσχεδίου,οι δήμαρχοι θα καταθέσουν τις παραιτήσεις τους."
    Το ευέλικτο δελφινάκι του Αμβρακικού, ο εύγλωττος Αποστόλης- έστειλε το μήνυμα σε όλους τους δήμους της χώρας: ενιαία στάση απέναντι στην κεντρική εξουσία .
    Και ο πρώτος που παραβίασε τα συμφωνηθέντα ήταν φυσικά ο ακοίμητος υπηρέτης των θεσμών, ο εντιμότατος Αποστόλης, ο ακαταμάχητος δελφίνος της εξουσίας. Ο δήμος ανοιχτός και σε πλήρη λειτουργία.
    Και με την ΚΕΔΕ λοιπόν στη λήψη αποφάσεων και με την κυβέρνηση στην εφαρμογή της πολιτικής της.
    Και εννοείται με το αζημίωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 15-16-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο