Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κάλεσμα για παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Κατούνας

       Κάτοικοι και φορείς της Κατούνας καλούν για αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, στις 10:00 το πρωί,  σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το Κέντρο Υγείας Κατούνας.

   Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί  το Κέντρο Υγείας υποβαθμίζεται συνεχώς, είναι υποστελεχωμένο και με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.  
       Το Κέντρο Υγείας Κατούνας, το οποίο καλύπτει την ευρύτερη περιοχή του π. Δήμου Μεδεώνος και όχι μόνο, έχει υποβαθμιστεί σημαντικά και πλέον υπολειτουργεί λόγω της έλλειψης επαρκούς προσωπικού (χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υγείας σταμάτησαν οι εφημερίες) με αποτέλεσμα να αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής.........




        Οι Κάτοικοι και οι φορείς καλούν όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση και να προχωρήσουν από κοινού σε δυναμική διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματός τους για άμεση κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας και στελέχωσή του με το απαιτούμενο προσωπικό ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του και η κάλυψη των βασικών ιατρικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής ειδικά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας. 

5 σχόλια:

  1. Να πάνε να διαμαρτυρηθουν στον πρώην υπουργό και νυν διοικητή του υπέρ νοσοκομείου αιτωλοακαρνανιας που τα ψέματά τους βασιλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εστειλε πάλι καμια επιστολή ο Σολδάτος και ο Θύμιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μιλήσει ο Πανάκιας και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΜΑ ΠΑΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ ΣΤΟΥΠΑ ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ!Ε ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο