Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία η δημοτική συναυλία αφιέρωμα στον Τάκη Καρναβά

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βασίλης Πολύζος

    Στο κατάμεστο προαύλιο του Γυμνάσιου Κανδήλας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, με απόλυτη επιτυχία, η δημοτική συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο Τραγουδιστή Τάκη Καρναβά με διοργανωτή τον «Σύλλογο Φίλων Τάκη Καρναβά». 
    Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τον θάνατο του και η φυσική του απουσία δεν κατάφερε να τον στερήσει από καμία παρέα, από κανένα γλέντι και γιορτή, γιατί ζει και βασιλεύει στην καθημερινότητά όλων των Ξηρομεριτών και όχι μόνο, με τα τραγούδια του να τους συντροφεύουν πάντα στη θλίψη, στον καημό, στον πόνο, αλλά και στον έρωτα και στη χαρά..........
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....


   Ο Βασίλης Πολύζος μας γράφει για το αφιέρωμα: 
    "Γλέντι μέχρι  πρωίας, με πολύ κόσμο από όλα τα χωριά της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου και όχι μόνο. 
  Για  άλλη μια φορά ο Τάκης Καρναβάς κατάφερε να "ενώσει" τους ανθρώπους των χωριών μας σε μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης. 
     Η χθεσινή εκδήλωση αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που έθεσαν το ερώτημα "γιατί να τιμηθεί" ο Τάκης Καρναβάς. Γιατί ποιος άλλος θα μπορούσε να μαζέψει τόσο κόσμο απ' όλα σχεδόν τα χωριά της πρώην επαρχίας Βονίτσης και Ξηρομέρου. Αυτός ήταν τελικά ο Τάκης Καρναβάς. Τίποτα περισσότερο. Τίποτα λιγότερο. 
    Ούτε νομίζουμε διεκδίκησε κάτι άλλο. Μόνο και μόνο που στην σημερινή καταθλιπτική είδαμε ανθρώπους χαρούμενους , πρόσωπα γελαστά  να χορεύουν και να γλεντάνε μέχρι το πρωί φτάνει. 
Και του χρόνου ακόμη καλύτερα..."



























2 σχόλια:

  1. ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ !ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλη εμφανιση εκανε ο υποψηφηος Δημαρχος ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ στην συναυλια για τον αθανατο ΤΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑ καλη επιτυχια ΤΑΣΙΑΡΑ και δημαρχος ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο