Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Στον Προυσό οι έρευνες-βρέθηκαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα

Στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προυσού σύμφωνα με πληροφορίες κινούνται πλέον οι πολυπληθείς αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο κυνήγι των υπολοίπων μελών της ομάδας των επικινδύνων Αλβανών δραπετών. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για τρία ή τέσσερα άτομα, που μετά την αιματηρή εξέλιξη στην Κόνισκα, στράφηκαν σε αντίθετη κατεύθυνση και εισήλθαν στην Ευρυτανία......


    Όμως οι πληροφορίες λένε πως ο κλοιός γύρω τους στενεύει και δεν αποκλείεται να έχουν χωριστεί και πάλι σε μικρότερες ομάδες των δυο ατόμων. Η όλη επιχείρηση γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή αφού οι συνθήκες στα απάτητα βουνά της Ευρυτανίας είναι τελείως διαφορετικές
Σε μια άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με το enikos.gr στην περιοχή Περιθιώτισσας Φωκίδας βρέθηκαν πριν από λίγο δύο αυτοκίνητα που είχαν χρησιμοποιήσει οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
Πρόκειται για το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας, Ford Focus χρώματος μπλε, που είχαν αρπάξει οι κακοποιοί από το μπλόκο των αστυνομικών στο Δίστομο και το λευκό αγροτικό που είχαν κλέψει το ίδιο βράδυ από το χωριό Φιλόθεη Φωκίδας.
Τα δύο αυτοκίνητα οι δραπέτες τα είχαν σπρώξει στο γκρεμό ενώ είχαν φροντίσει να τα καλύψουν με βλάστηση ώστε να μην εντοπιστούν από τις αρχές.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχαν βρεθεί έπειτα από έρευνες της αστυνομίας και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα που είχαν πάρει μαζί τους μετά την συμπλοκή στο Δίστομο οι δραπέτες.
Πηγή:agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο