Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Παραλίγο τραγωδία μετά το γαμήλιο γλέντι στο Μεσολόγγι

Ξημερώνοντας στο Μεσολόγγι μετά από το γαμήλιο γλέντι νεαρός έφυγε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην λιμνοθάλασσα .Για καλή του τύχη απο πίσω του έρχονταν ένας Μεσολογγίτης ο οποίος έτρεξε αμέσως και έβγαλε έξω τον νεαρό ο οποίος μετά από την πρόσκρουση χτυπημένος είχε πέσει μπρούμυτα μέσα στον βούρκο.......


      Αμέσως τον έβγαλε έξω και ειδοποίησε ασθενοφόρο και την πυροσβεστική και ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου .Η αγωνία όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο νεαρός είχε φύγει από το γλέντι με μια κοπέλα.          Στο σημείο έφτασαν και άνθρωποι που ήταν στο γαμήλιο γλέντι και άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα να μάθουν αν η κοπέλα τελικά ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα του τροχαίου και παράλληλα οι πυροσβέστες μαζί με άνδρες του λιμενικού έψαχναν μέσα στα νερά και στον βούρκο για τυχόν άλλους επιβάτες.
      Η αγωνία σταμάτησε όταν η κοπέλα σήκωσε το κινητό και είπε οτι είναι σπίτι και ο οδηγός όταν την άφησε στο σπίτι της έφυγε μόνος του .Αυτήν την ώρα ο νεαρός είναι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου τραυματισμένος..
 Πηγή:onairnews.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο