Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία η Εκδρομή των Μοναστηρακιωτών Αθήνας

     


      Η Εκδρομή που διοργάνωσε ο σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας (Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας) στους Δελφούς - Αράχωβα - Λειβαδιά στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία. 
     Δυο λεωφορεία με Μοναστηρακιώτες και φίλους  ήπιαν καφέ στην Αράχωβα, περιδιάβηκαν τον ιερό χώρο των Δελφών, έφαγαν καλά και χόρεψαν στον Ζεμενό και τέλος δροσίστηκαν στα νερά της Κρύας [Ερκύνας] στη Λειβαδιά......
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.............

 
       Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον συγχωριανό μας Μακρυγιάννη Κώστα για την φωτογράφηση της εκδρομής μας καθώς και για τις μουσικές επιλογές στην ταβέρνα….
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!























2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο