Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στο Διεθνές τουρνουά μπάσκετ στη Βόνιτσα θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ.Γεώργιος Βασιλακόπουλος

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον Διεθνές τουρνουά μπάσκετ Εφήβων ανοίγει τις πόρτες του στο κλειστό Γυμναστήριο Βόνιτσας στις 28 - 29 και 30 Ιουνίου 2013. Συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες: Ελλάδα, Γερμανία, Σλοβενία και Βουλγαρία.

        Μεγάλη τιμή για την πόλη της Βόνιτσας είναι η αποδοχή του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γεωργίου Βασιλακόπουλου στην πρόσκληση  να παραβρεθεί στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ των εφήβων που συνδιοργανώνει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Αθλητικός Όμιλος Βόνιτσας...........



       Έτσι ο κορυφαίος παράγοντας του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα θα βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Βόνιτσας όπου θα παρακολουθήσει τους αγώνες της πρώτης μέρας (Παρασκευή 28 Ιουνίου) και θα τιμηθεί από το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Νίκο Σολδάτο για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό και στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αλλά και για την προσφορά του στην πόλη μας, αφού με τις προσωπικές του ενέργειες  χτίστηκε το στολίδι της πόλης μας, το κλειστό γυμναστήριο.
    Επίσης εκτός απροόπτου το διεθνές τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας.
     
      Το εξαιρετικά ενδιαφέρον Διεθνές τουρνουά μπάσκετ Εφήβων ανοίγει τις πόρτες του στο κλειστό Γυμναστήριο Βόνιτσας στις 28 - 29 και 30 Ιουνίου 2013. Συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες: Ελλάδα, Γερμανία, Σλοβενία και Βουλγαρία.

Πρόγραμμα Αγώνων:
28/6/2013
Γερμανία-Σλοβενία
Ελλάδα –Βουλγαρία
29-6-2013
Βουλγαρία-Σλοβενία
Ελλάδα-Γερμανία
30-6-2013
Γερμανία-Βουλγαρία
Ελλάδα-Σλοβενία

Να είμαστε όλοι εκεί…...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο