Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κάπνιζαν και έπιναν αναψυκτικά οι 5 Αλβανοί δραπέτες σε ξεχασμένο σπίτι!

Οι έρευνες για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων επικεντρώνονται σε ένα γεωγραφικό τρίγωνο - Η κάθε πλευρά ακολουθεί τη δική της στρατηγική για να πετύχει το στόχο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξαντλήσουν τους κακοποιούς.....


    Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δραπετών, που έχουν σκοτώσει δύο ανθρώπους από την ημέρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι οι δραπέτες βρίσκονται ακόμη στην περιοχή της Φωκίδας και έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό τρίγωνο.
      Σύμφωνα με πληροφορίες ερευνούν ακόμη και κατοικίες που είναι κλειστές για καιρό, στάνες και οποιοδήποτε κτίσμα θα μπορούσε να φιλοξενήσει προσωρινά ζωή. Όπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, οι δράστες που έχουν στρατιωτική εκπαίδευση γνωρίζουν ότι ο κλοιός έχει στενέψει και προσέχουν την κάθε τους κίνηση.
      Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του NewsIt, οι 5 Αλβανοί δραπέτες βρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (22-06-2013) σε σπίτι που βρίσκεται στο Τείχιο Δωρίδος. Πρόλαβαν να φύγουν πριν γίνουν αντιληπτοί από αστυνομικούς, που αργότερα όταν μπήκαν μέσα βρήκαν αποτσίγαρα και κουτάκια από αναψυκτικά που έπιναν οι δραπέτες.
      Οι δράστες προσπαθούν να βρίσκονται σε σημεία που να μην γίνονται αντιληπτοί από το ανθρώπινο μάτι αλλά ούτε και από τις θερμικές κάμερες που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. Έτσι οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι κρύβονται σε δύσβατες περιοχές και περιμένουν τους αστυνομικούς.
    Τα μπλόκα που έχουν στηθεί αλλά και οι ελεύθεροι σκοπευτές που υπάρχουν εχούν και έναν επιπλέον στόχο: να εξαντλήσουν τους δολοφόνους με σκοπό να γίνει πιο εύκολο το έργο της αστυνομίας, όταν έρθει η ώρα της επιχείρησης.
     Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ καθημερινά προστίθενται και νέες δυνάμεις προσωπικού οι οποίες καταφθάνουν από διάφορα μέρη της χώρας και τοποθετούνται σε ακόμη περισσότερα σημεία προκειμένου να γίνεται καλύτερος έλεγχος των σημείων και των περασμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή (23-06-2013) είχε επισκεφθεί την περιοχή και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ.Παπαγιαννόπουλος ο οποίος και ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για την κατάσταση ενώ υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια.

Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο