Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΑΓΡΙΝΙΟ: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της αδικοχαμένης μάνας (φωτο)


        Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου η κηδεία της αδικοχαμένης 51χρονης δασκάλας που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του ίδιου της του γιού.
      Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, καθηγητές και μαθητές της άτυχης δασκάλας πλημμύρισαν τον Ιερό Ναό, εμφανώς σαστισμένοι από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην οικία της οδού Ιωνίας...........



    Τραγικές φιγούρες ο άντρας της Χρήστος και ο μεγαλύτερος γιός της Βασίλης που ήρθε από την Σουηδία όπου σπουδάζει γιατρός  για να πεί το τελευταίο αντίο στην μητέρα του.
      Την ίδια στιγμή ο 17χρονος μαθητής και δράστης της δολοφονίας κρατείται στην Α/Δ Ακαρνανίας, μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε. 
   Το κλειστό παιδί που όπως ψιθύριζαν οι γείτονες  "φαίνονταν πάντα κάτι να τον αποσχολούσε" , έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει τρεις φορές την ίδια του την μάνα για μια "παρατήρηση", να κλείσει την τηλεόραση, ενώ όπως σημείωναν στενοί άνθρωποι της οικογένειας κατά το παρελθόν έχει παρακολουθηθεί από ειδικό αλλά η πίεση και το άγχος των πανελληνίων έφεραν στην επιφάνεια την επιβαρυμένη ψυχική του κατάσταση, που μέχρι προχθές τα ξημερώματα κρύβονταν πίσω από τον κλειστό χαρακτήρα του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο