Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης: Επ' αφορμή της γιορτής της μητέρας








Της εκπαιδευτικού Καραποναρλίδου Μαρίας


        Μάνα, μητέρα, μαμά. Τρεις λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα, και αγάπη!

     Η μητέρα ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστή για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα. Και η μέρα της γιορτής της δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να την τιμήσουμε και να της δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε.........



       Αν και πολλές χώρες έχουν δικές τους ημερομηνίες για τη γιορτή της μητέρας, όπως και δικούς τους λόγους για να γιορτάζουν μια τέτοια μέρα, η δεύτερη Κυριακή του Μάη έχει επικρατήσει διεθνώς. Έτσι πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα γιορτάζει τη γιορτή της μητέρας τη δεύτερη Κυριακή του Μάη.

        Η γιορτή αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και από τους μαθητές του σχολείου Μπαμπίνης, οι οποίοι από μόνοι τους εξέφρασαν την επιθυμία θα φτιάξουμε ένα μικρό δωράκι για να το χαρίσουν στις μανούλες τους!!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:









4 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλιππος Τσόμπος14 Μαΐου 2013 στις 12:24 π.μ.

    Συγχαρητήρια για την δραστηριότητα, αλλά θα ήταν χρήσιμο ιδίως από αυτή τη μικρή ηλικία, οι μικροί μας φίλοι να μάθουν οτι δεν έχουν να μας προσφέρουν απολύτως τίποτα οι ξενόφερτες "παγκόσμιες ημέρες". Ιδίως αν επιθυμούμε να αποδώσουμε τιμή στις μητέρες, δεν υπάρχει καταλληλότερο πρόσωπο από αυτό της μητέρας των μητέρων, της μεγάλης μας μάνας, της Παναγίας μας, στην εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου κάθε έτος στις 2 Φεβρουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξίζουν πολλά μπράβο στη δασκάλα,γιατί παρόλο που βρίσκεται σε ένα μικρό σχολείο της περιφέρειας με λίγους μαθητές,δεν αδιαφορεί,αλλά αντιθέτως δίνει συνεχώς κίνητρα στα παιδιά,τα ωθεί σε εποικοδομητικές δράσεις,τα πάει εκπαιδευτικές εκδρομές και τα ευαισθητοποιεί γενικότερα.Φαίνεται στα μάτια των παιδιών η χαρά και η ευγνωμοσύνη για τη δασκάλα τους.Όσο για το δίπλωμα της καλύτερης μαμάς, απλά υπέροχο.Σίγουρα θα συγκίνησε τις μαμάδες των παιδιών. Συγχαρητήρια κοπέλα μου,τιμάς το πτυχίο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΜΕ ΕΡΓΟ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΡΠΑ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο