Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Καταγγελία και μήνυση στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση


      Δε μπορεί να ηρεμήσει το Αγρίνιο μετά τις συνεχιζόμενες εστίες έντασης που προκαλούνται σχεδόν καθημερινά το τελευταίο διάστημα.
      Tο πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, 8/5/2013 σε γνωστό cafe – bar στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστή το βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες του κτιρίου που στεγάζεται το cafe – bar, υπέβαλαν μήνυση εναντίον του βουλευτή καταγγέλλοντας ότι ο ίδιος, συνοδευόμενος με άλλα άτομα.........



      ....επισκέφτηκαν το cafe – bar κρατώντας ξύλα και γκλομπ και σε έξαλλη κατάσταση έβριζαν και εκσφενδόνιζαν απειλές. 
     Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα, κατάθεση έδωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσακανίκας καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από το βουλευτή.
        Η «επίσκεψη» του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στο cafe – bar με τη συνοδεία του έγινε μετά την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος στο Νοσοκομείο Αγρινίου το προηγούμενο βράδυ όπου βρέθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του. 
       Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μπαρμπαρούσης το ίδιο βράδυ δήλωσε ότι δε θέλει να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και δεν κατέθεσε κάποια μήνυση εναντίον των ατόμων που του επιτέθηκαν, παρόλα αυτά η στάση του λίγο αργότερα αλλά και την επόμενη μέρα, έδειξαν το αντίθετο…
       Η βία είναι φυσικά καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται και το περιστατικό στο νοσοκομείο είναι κατά συνέπεια και αυτό καταδικαστέο. Ωστόσο η αυτοδικία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λύση. Η στάση ενός βουλευτή που έχει θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο, οφείλει να είναι υποδειγματική και να προβάλει εμπιστοσύνη και ηρεμία στους πολίτες αυτής της χώρας.
        Το τελευταίο διάστημα παρόμοια περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο στην πόλη του Αγρινίου και από τις δυο πλευρές με τους πολίτες του Αγρινίου να βρίσκονται κάπου στη μέση
     Περιστατικά βίας που εκδηλώνονται σε οικογενειακές ταβέρνες και cafe – bar μέχρι… πλατείες και δρόμους της πόλης παίρνοντας αν μη τι άλλο ανησυχητικές διαστάσεις καθιστούν την ανάγκη για αντιμετώπισή τους επιτακτική πριν γίνουν ανεξέλεγκτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο