Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας, για το έγκλημα που συγκλονίζει το Αγρίνιο


 Διαβάστε τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, για το έγκλημα που συγκλονίζει το Αγρίνιο.
       «Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου συνελήφθη σήμερα (22.05.2013) τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, ένας ανήλικος ημεδαπός, 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
      Ειδικότερα, ο 17χρονος, ο οποίος είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου, μετά από διαπληκτισμό με την 51χρονη μητέρα του, στο σπίτι τους σε περιοχή του Αγρινίου, την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι οικιακής χρήσης, προκαλώντας της τραύματα στο θώρακα, την ωμοπλάτη και τον αριστερό αντίχειρα.........



    Αφορμή για το διαπληκτισμό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 17χρονου, υπήρξε παρατήρηση που του έκανε η 51χρονη μητέρα του, ενώ αυτός παρακολουθούσε τηλεόραση, προκειμένου να ξεκουραστεί καθότι σήμερα θα συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις.
      Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 17χρονος βρέθηκε και κατασχέθηκε ως πειστήριο.
    Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ ο 17χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου»

1 σχόλιο:

  1. Κανεις δεν παει χαμενος σε αυτη την ζωη . δεν γινεται να γινουμε ολοι γιατροι , δικηγοροι .... τα γνωστα επαγγελματα που συνεχιζουν να κατατρωνε τις ελληνικες οικογενειες σαν τα μοναδικα επαγγελματα , που μπορουν να δωσουν την δινατοτητα σε καποιον να περασει στον επίγειο παραδεισο. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !! ο καθε ανθρωπος εχει το αστερι του , εχει την κληση του . μπορει τα γραμματα να τον αφηνουν αδιαφορο , απο την αλλη ομως μπορει να γινει ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος και γιατι οχι και πολυ επιτυχημένος επαγγελματικα , και να βγαλει τα διπλασια απο καποιον αλλο που βρισκεται σε καποιο αλλο επαγγελμα , αυτα που θεωρουσαν οι παλιοι Α΄ CLASS . ανοησίες αφηστε τα παιδια να αποφασισουν γι'αυτα , και οχι εσεις . δωστε τους την προτοβουλια της αποφασης , και ας μην σας αρεσει . η πιεση επιφερει επανασταση . τα παιδια πιεζωνται εξω απο τα ορια τους . καθημερινα φροντιστιρια , μουσικη , και καθε ειδους διδακτικες δραστηριοτητες , αλλα ........ καμια δραστιριοτητα με τον εαυτο τους . δεν χαιρωνται την ζωη απλα γιατι καποιοι αποφασησαν οτι απλα ετσι πρεπει να δουλευει το γελιο συστημα τους . καταντησαμε και εδω σαν τα ξενα κρατη που καποτε διαβαζαμε κατι τετοια και δεν το πιστευαμε . Τα παιδια καθε μερα να δινουν τεραστιες μαχες με βιβλια , για να αποροφησουν οσο γινεται ποιο πολλα γραμματα και αριθμους , και να γινου καποιοι μεγαλοι στην κοινωνια . ανεξερετως βεβαια αν δεν θα γινουν ποτε καποιοι μεγαλοι ,για τον εαυτο τους . βλακειες που κανουμε ολοι μας σε αυτη την ζωη , και δεν μπορουμε να τις νιωσουμε . γιατι ? γιατι ετσι ειναι το σωστο .... μας εχουν μαθει να λεμε . ΟΧΙ !!!!! το σωστο ειναι καθε παιδι να ζει την ζωη του που περναει σαν νερακι και χανεται . επιτιχημενος ανθρωπος ειναι αυτος που εχει ισσοροποια μεσα του , και οχι αυτος που το κεφαλι του ειναι μια κηνιτη βιβλιοθήκη . γνωριζω πολλους μορφωμενους , ( λαθος ο ορος που δινω , αλλα ειδατε η συνηθεια που μου μαθανε .. ) ανθρωπους που ειναι παντογνωστες , και ειναι μοναχοι . μονοι μπορει να μην ειναι αλλα ειναι μοναχοι γιατι ισως δεν πεξανε ισως δεν γελασανε , στην ζωη οσο επρεπε . γιατι καποιοι τους επεβαλαν μονο αριθμους και γραμματα . παν μετρο αριστο . ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . δωστε τους τον χρονο τους αν καποιο παιδι εχει κληση στα γραμματα δεν χρειαζεται κανενα ειδους φροντιστιριο , θα βρει μονο του την πορτα των αριθμων και της αλφαβητου . οσο τα πιεζουμε τα παιδια τοσο αντιδρουν αντιθετα , απο αυτο που ζηταμε . ΓΙ΄'ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ . ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . !! Ο καθε ενας εχει την προδιαγεγραμενη διαδρομη του να κανουμε ολοι τον σταυρο μας να ειναι καλα τα παιδια ολου του κοσμακη απο υγεια και τιποτα αλλο . κανενας δεν παει χαμενος . και .... ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΚΙΓΟΡΟΣ , ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΓΙΓΙΑ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο