Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Χτύπησαν τον οδηγό του Μπαρμπαρούση στο νοσοκομείο Αγρινίου


          Επεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα πριν σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr όταν αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στον οδηγό που συνόδευε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση. 
      Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο επιτέθηκαν ξαφνικά στον οδηγό ο οποίος δέχτηκε τα χτυπήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.................



ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
      Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται συχνά στο νοσοκομείο Αγρινίου αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα ακόμη παιδί. 
      Στο νοσοκομείο Αγρινίου αυτή την ώρα βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν 3 άτομα τα οποία λέγεται ότι λίγη ώρα πριν επιτέθηκαν στον οδηγό του.

2 σχόλια:

  1. η Χρυσή Αυγή δεν έχει οδηγούς στα βουλευτικα αυτοκίνητα όπως οι άλλοι. το παλικάρι που ήταν μαζι με τον Μπαρμπαρούση ήταν απλός Συναγωνιστής και φίλος του βουλευτή που απλά ήθελε να επισκεφτεί την σήζυγο του Μπαρμπαρούση που ήταν στο Νοσοκομείο Αγρινίου. η επίθεση έγινε οταν ο φίλος του βουλευτή επέστρεψε στο αυτοκίνητο να πάρει κάποια χαρτιά.επιτέλους πάψτε να λέτε ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτές τις βλακείες κάνουν οι "αντιεξουσιαστές" της πλάκας και θα μας βγει στο τέλος η Χρυσή Αυγή με καμιά 20αρια τοις εκατό και θα ψαχνόμαστε. Όταν η βλακεία δεν έχει όρια, αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος παρόμοιων αναρτήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο