Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κοντά στον Αστέρα Τρίπολης και ο Αστακός





Όταν ο «Καραϊσκάκης» συνάντησε τον «Κολοκοτρώνη»!!...

ΦΩΤΟ: MAKE ART

     Ένα έχουν γίνει Αστέρας Τρίπολης και Αστακός Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει του σημερινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.  
    Σήμερα το πρωί από τον Αστακό ξεκίνησαν 2 πούλμαν με 100 φιλάθλους με προορισμό την Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου.  
    Οι Αστακιώτες φίλαθλοι με τις σημαίες τους, τα κασκόλ τους και τις φανέλες τους, θα στηρίξουν τον Αστέρα Τριπολης, θα είναι όλοι δίπλα στην ομάδα για να τον βοηθήσουνε με την παρουσία τους στην κατάκτηση του Κυπέλλου.........



     Να τονίσουμε ότι ο Αστακός και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν αναπτύξει μια ζεστή φιλική σχέση και ο συνιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος επισκέπτεται πολύ συχνά την πόλη και διατηρεί δυνατές φιλίες. 








4 σχόλια:

  1. Να φοτωσουν την 3αρα τώρα και να γυρίσουν πίσω, πιστεύω να χωράει η 3 άρα στα 2 λεωφορεία και να μην χρειαστεί και τρίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδικία για τον Αστερα αλλά η τριάρα μέτρησε τελικά, τσουβάλια δεν ξέρω αν είχαν στα δυο πούλμαν που πήγαν απο τον Αστακό για να βάλουν μέσα τα μπαλάκια. Άντε γειά τώρα γατάκια που θέλατε και Κύπελο απο τον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα σχόλια γιατί δεν μπαίνουν; Ούτε βρισιές έχουν ούτε τίποτα, εκτός κι αν δημοσιεύουμε ότι μας βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαλλον οτι μας βολευει,συμβαινει πλεον αρκετα συχνα και δεν ξερω γιατ...οσο για τα γαβρακια μια ζωη τα ιδια κανατε μια ζωη καλπικη ομαδα και τσαμπα κοκορακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο