Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Μεγάλο γλέντι στο πατροπαράδοτο πανηγύρι της Μπαμπίνης



       Μεγάλη επιτυχία είχε η πρωτοβουλία του Συλλόγου Μπαμπινιωτών «Χριστόδουλος Παμπλέκης» που διοργάνωσε παραδοσιακό πανηγύρι για τον εορτασμό του Αι – Γιώργη, με τους επισκέπτες να κατακλύζουν το χώρο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε η γιορτή.
       Στη βραδιά του γλεντιού η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και πέρα από κάθε προσδοκία, καθώς στο χώρο της παλιάς αποθήκης του Συνεταιρισμού (η οποία πρόσφατα ανακαινίστηκε από το Σύλλογο για να μετατραπεί σε λαογραφικό μουσείο), συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά άτομα..........
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.......



             Η Δημοτική Παραδοσιακή Ορχήστρα με  Κλαρίνο τον Γιώργο Καρατζίνη και εκλεκτούς  Τραγουδιστές τον Ανδρέα Κουκουράβα και την Καίτη Ράμμου, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τους καλεσμένους με τον πιο παραδοσιακό τρόπο! 
        Εκδηλώσεις σαν και αυτή ιδιαίτερα σε εποχές δύσκολες, διατηρούν την παράδοση και στόχο έχουν τη διαφύλαξη του λαϊκού µας πολιτισμού.  
       Κλείνοντας να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία του.

Ήταν εκεί: Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κολοβού-Καραπάνου Ευθυμία, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Φυτειών Γιάννης Φλωρόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς, από το Σύλλογο Φυτειωτών 'Το Λιγοβίτσι" ο Βαγγέλης Αποστολάκης, από τον τοπικό σύλλογο Αετού ο Γρηγόρης Κουτσογιάννος, ο Ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Ξηρόμερο Μιχάλης Βραχάς, ο Ραδιοφωνικός Παραγωγός Μαγεία FM Λάμπης Μαυρέλης, κ.α.

ΥΓ: Τα παιδιά της Μπαμπίνης «έβαλαν τα γυαλιά» στην τεχνολογία, καθώς επειδή δεν χωρούσαν όλοι στη κεντρική αίθουσα, αμέσως μετέφεραν τον κόσμο στη διπλανή αίθουσα, όπου τοποθέτησαν μια οθόνη (VideoWall) η οποία μετέδιδε απευθείας και ζωντανά το πρόγραμμα. Έτσι όλοι συμμετείχαν στο γλέντι! 









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο