Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΓΕΛ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ: Απονομή Χρυσού Μεταλλίου σε πρώην μαθήτριά μας


                
      Σας γνωστοποιούμε με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια πως στις 29 Απριλίου 2013 στο Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα ο Πρέσβης της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Τάρεκ Αντέλ απένειμε στη Βασιλική Παπασπύρου του Σπυρίδωνος και της Μαρίας το Α΄  Βραβείο (Χρυσό Μετάλλιο).
                Η Βασιλική Παπασπύρου συμμετείχε στο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα: «Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών του κόσμου» που προκηρύχτηκε από την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου και πρώτευσε με το καλλιτέχνημά της το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την αιγυπτιακή ιστορία..............


      
           Η Τελετή Απονομής υπήρξε λαμπρή, παρουσία του Μορφωτικού Ακολούθου Δρ. Χισάμ Νταρουίς, της Προϊσταμένης Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας κ. Σοφίας Π. Χριστοπούλου, του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Ματαράγκας κ. Ζέλου Ιωάννη, συγγενών της μαθήτριας και φίλων.
                 
        Η επιβράβευση της Βασιλικής Παπασπύρου, πρώην μαθήτριάς μας και σημερινής φοιτήτριας, δε χάρισε μόνο τη χαρά σε εκείνη μα μετέφερε σε όλους μας το ελπιδοφόρο μήνυμα πως η εκπαιδευτική κοινότητα δε σταματά να αξιοποιεί τη δυνατότητα της καλλιέργειας του νου και της ψυχής των μαθητών της. Πιστεύει στην προικισμένη φύση τους και εκείνοι την εμπιστεύονται και την ακολουθούν. Ακολουθούν συνεπώς το δρόμο της προόδου και της καταξίωσης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
θεολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο