Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Συλλήψεις επαγγελματιών σε Κατούνα και Αγρίνιο


   Πέντε συνολικά επαγγελματίες συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς,  τρεις στην Κατούνα και δυο στο Αγρίνιο, για διάφορες παραβάσεις.......


      Αναλυτικά στην Κατούνα συνελήφθησαν ένας 29χρονος ένας 40χρονος και ένας 48χρονος, που διατηρούσαν αντίστοιχα δυο παντοπωλεία και ένα καφέ μπαρ, αλλά στερούνταν άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Επίσης, στο Αγρίνιο, συνελήφθησαν δυο υπεύθυνοι καταστημάτων καφέ μπαρ, ο πρώτος,  ένας 29χρονος  επειδή στο κατάστημα δεν υπήρχε άδεια μουσικών οργάνων ενώ στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη μια γυναίκα 40 ετών για ηχορύπανση από το κατάστημα που διατηρεί στην πόλη.
Τις σχετικές δικογραφίες συντάσσουν αντίστοιχα το ΑΤ Κατούνας και το Α’ ΑΤ του Αγρινίου

Πηγή:agriniopress.gr

2 σχόλια:

  1. ο ΑΤ Κατουνας οπως και του Αγρινιου αντι να κοιταν να ποιασουν κανα κλεφτη κυνηγανε κανα ταλαιπορο που ειναι ευκολος στοχος που παει να βγαλει μεροκαματο στο μαγαζι του για να ζησει την οικογενεια του και να πληρωσει στο κρατος φορους ΦΠΑ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια να ξεκιναει ο καθενας και να κανει οτι θελει ,ανοιξτε μαγαζια χωρις αδειες , χωρις εξετάσεις υγείας και θα καταπολεμηθεί η φτώχεια ..ζητω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο