Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Την Κυριακή η συνέχεια του αγώνα ΑΟ Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών

   -Ορίστηκε η συνέχεια του αγώνα ΑΟ Κανδήλας- Ακαρνανικός Φυτειών την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 05:00 μ.μ., στο γήπεδο της Κανδήλας.

    -Με επίσημο έγγραφο της ΕΠΣΝΑ ορίζεται ρητώς ότι θα παιχτούν 11 λεπτά καθυστερήσεων αιτιολογώντας ότι τόσος χρόνος απέμενε όταν έγινε η εισβολή των φιλάθλων και η διακοπή.


       Ορίστηκε από την ΕΠΣΝΑ, για την προσεχή Κυριακή 2/6, στις 05:00 μ.μ., στο γήπεδο του Αη Γιώργη στη Κανδήλα, να παιχτεί η συνέχεια του επεισοδιακού παιχνιδιού που ποτέ δεν τελείωσε μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Κανδήλας και Ακαρνανικού Φυτειών. Την στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 2-2............



      Με επίσημο έγγραφο της ΕΠΣΝΑ ορίζεται ρητώς ότι θα παιχτούν 11 λεπτά καθυστερήσεων αιτιολογώντας ότι τόσος χρόνος απέμενε όταν έγινε η εισβολή των φιλάθλων και η διακοπή. Ο χρόνος προκύπτει λόγω των έξι αλλαγών του Β' ημιχρόνου και του χρόνου καθυστέρησης κατά την πρώτη εισβολή των φιλάθλων στο Β' ημίχρονο.
       Από την πλευρά του Ακαρνανικού Φυτειών δεν ξέρουμε τι θα πράξουν και αν θα κατεβάσουν την ομάδα να παίξει. Το πιθανότερο είναι να προσέλθουν κανονικά να παίξουν, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της τιμωρίας, αλλά και τα 11 λεπτά δεν είναι και λίγα ώστε να προσπαθήσουν για το γκολ της σωτηρίας. Η ομάδα του Α.Ο. Κανδήλας θα κατέβει κανονικότατα.

 


Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΧΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο