Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Οργή και φόβος από τον Πιστολέρο της Κωνωπίνας


     Απόψε το βράδυ γιορτάζουμε την Ανάσταση, όμως εκτός από το ανέμελο, ανοιξιάτικο εορταστικό κλίμα, στο προσκήνιο ήλθε και πάλι η εγκληματικότητα που χτύπησε την Κατούνα και την Κωνωπίνα
    Ο 26χρόνος πιστολέρο από την Κωνωπίνα σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο στη Κατούνα δημιουργώντας πρωτοφανή επεισόδια με πυροβολισμούς, ξυλοδαρμούς, κ.α......



     Τελευταίο περιστατικό, αυτό τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης όταν ο 26χρονος με κυνηγετική καραμπίνα επιτέθηκε στο σπίτι, το αυτοκίνητο και το  Ποιμνιοστάσιο κατοίκου Κατούνας  και δεν δίστασε παρά του ότι τον καταζητούσε η Αστυνομία, να επανέλθει την επομένη Μ. Παρασκευή και να επιτεθεί απρόκλητα σε 51χρονο ξανά στην Κατούνα.

      Ως εδώ!! Οι κάτοικοι της περιοχής μετά τις άγριες επιθέσεις και βλέποντας την αστυνομία να αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση, απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και ζητούν φοβισμένοι από το κράτος, να ενισχύσει την περιοχή της Μεδεώνος με αστυνομική δύναμη γιατί όλοι λένε ότι «δεν πάει άλλο με την εγκληματικότητα».

    Ένας κάτοικος Κατούνας δήλωσε αγανακτισμένος: «Ο φόβος είναι πια έξω από την πόρτα μας, έξω από τα σπίτια μας. Κλειδώνουμε τη πόρτα και αφήνουμε τα φώτα και την τηλεόραση ανοιχτά.  Ότι χειρότερο, δεν αισθανόμαστε ασφάλεια ούτε στο ίδιο το σπίτι μας. Κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα!».
Κάποιος πρέπει να σταματήσει την εγκληματικότητα να διώξει τον φόβο από την Κατούνα και την περιοχή.

     Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας να πάρει πρωτοβουλίες στήριξης του έργου του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας και να απευθυνθεί και να πείσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να ενισχύσει το αποδυναμωμένο από προσωπικό τμήμα.

Κάτι πρέπει να γίνει και γρήγορα για να προλάβουμε τα χειρότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο