Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Παρ’ ολίγον αυτόχειρας κρεμάστηκε από τη γέφυρα


Τον έσωσαν την τελευταία στιγμή άνδρες της τροχαίας Ναυπάκτου
      Έναν παρ' ολίγον αυτόχειρα έσωσαν οι άνδρες της τροχαίας Ναυπάκτου, όταν πήγε να κάνει το απονενοημένο από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.......


    Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες, ένας άνδρας ανέβηκε στη γέφυρα από την πλευρά του Ρίου, εμφανώς  σε πολύ άσχημη κατάσταση, και αφού έφτασε στον πρώτο πυλώνα έδεσε ένα σχοινί στα κάγκελα, προσπαθώντας να βάλει τέρμα στη ζωή του. Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας κατέγραφαν τις κινήσεις του απελπισμένου άνδρα, και οι αρμόδιοι ειδοποίησαν την τροχαία Ναυπάκτου που έχει την ευθύνη. Αμέσως, περιπολικά έφτασαν στο σημείο που υπεδείχθη και βρήκαν τον άνδρα να έχει περάσει ήδη τη θηλιά στο λαιμό του και να βουτάει στο κενό. Αμέσως τον άρπαξαν, με κίνδυνο και της δικής τους ζωής, και μετά από πολλή προσπάθεια, κρατώντας τη θηλιά μακριά από το λαιμό του, τον τράβηξαν και πάλι στο κατάστρωμα.
Αμέσως με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για έναν οικογενειάρχη και πατέρα τριών παιδιών από την Πάτρα, ο οποίος είχε μείνει άνεργος και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
Πηγή:aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο