Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Νέα μεγάλη χορηγία του Αποστόλη Ν. Πανταζή στο ΝΑΟΑΣ Αστακού


       Ο Απόστολος Ν.Πανταζής επιχειρηματίας υλοποιώντας την υπόσχεση του για την μόνιμη στήριξη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού (ΝΑΟΑΣ) ανακοίνωσε σήμερα μια νέα μεγάλη χορηγία που είναι η οικονομική ενίσχυση του ΝΑΟΑΣ με 50.000 €.

ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ 50.000 ΕΥΡΩ Ο ΝΑΟΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
    Ο κ. Απόστολος Ν. Πανταζής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην ναυτιλία, οραματιστής και ιδρυτής του ΝΑΟΣ τηρώντας την υπόσχεσή του κατά την ίδρυση του ομίλου, κατέθεσε σήμερα το ποσό των 50.000 ευρω ως κεφάλαιο κίνησης για τις δραστηριότητες του ΝΑΟΑΣ...........



     Αξίζει επίσης να σημειωθεί οτι ο Κ. Πανταζής Ν.Απόστολος έχει προσφέρει από την αρχή της ίδρυσης του ομίλου για εκδηλώσεις και υλικά και άλλα χρήματα που αγγίζουν το ποσό της σημερινής κατάθεσης.
   Το ΔΣ του ΝΑΟΑΣ θέλει να τον ευχαριστήσει θερμά για αυτή την του την χορηγία και του εύχεται καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του….. 

4 σχόλια:

  1. να και ενας που ηρθε για να δωσει κ οχι για να παρει σε αυτον εδω τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι μελος του ομιλου κ ξερω οτι εχει δωσει και πολλα ακομη στον ομιλο αυτος ο ανθρωπος γιατι πανω απ ολα το αγαπαει αυτο που κανει αλλα εκτος απο τρια τεσσερα ατομα που ειναι δικοι του ανθρωποι οι υπολοιποι μονο προβληματα δημιουργουν.αλλα ο ναυτικος ομιλος μονο μπροστα μπορει να παει τον τοπο και τα παιδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στον κυριο πανταζη και στον ναυτικο ομιλο.μακαρι να τα διαχειριστει σωστα και να πιασουν τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Ν. Πανταζή για την προσφορά του.Μακάρι και το εθελοντικό σωματείο ΠΡΟΤΕΚΤΑ Μεσολογγίου να είχε κάποιο χορηγό.
    Συγχαρητήρια και στα μέλη του ΝΑΟΑΣ για τις δραστηριότητές του.
    Με εκτίμηση
    Χρήστος Πρεβεζάνος
    Πρόεδρος ΠΡΟΤΕΚΤΑ Μεσολογγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο