Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Χρυσή Αυγή: Κατάθεση στεφάνου εις μνήμην του Ποντιακού Ελληνισμού που σφάχτηκε απο τους Τούρκους

       Σήμερα Κυριακή 19 Μαίου, ημέρα πένθους, τιμής και μνήμης για τα σφαγμένα από τους Τούρκους αδέλφια μας του Πόντου, κλιμάκιο Συναγωνιστών συμμετείχε στην λιτή τελετή που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου στην πλατεία του Αγ. Κων/νου.
      Ο Συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρούσης κατέθεσε στέφανο Τιμής, παρ όλη την προβοκάτσια που μερικά ορφανά του Στάλιν θέλησαν να στήσουν.  Καταγγέλουμε την ανθελληνική προσπάθεια του Μοσχολιού να απαγορεύσει (!!!) την κατάθεση από Έλληνες που θέλησαν να τιμήσουν τους προγόνους τους...........



     Απο την άλλη, είχαμε κάποιες θλιβερές φιγούρες απάτριδων να φωνάζουν "ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" σε μια εκδήλωση για τους Ποντίους αδελφούς μας, αναπολώντας ίσως τα εγκλήματα που έκαναν στο παρελθόν! 
     Δεν γνωρίζουν άραγε ότι τα όπλα με τα οποία σκότωσαν τους Ποντίους οι Τούρκοι, τους τα είχαν δώσει οι μπολσεβίκοι της σοβιετικής Ρωσίας?  Οι μόνοι παρείσακτοι στο χώρο ήταν τα ιδεολογικά εγγόνια των προδοτών Κομμουνιστών, και καλά θα κάνουν να μη συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με το Έθνος των Ελλήνων, γιατί οι ίδιοι είναι απάτριδες διεθνιστές! 

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή 
                Γραφείο τύπου 
Τοπικής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανία

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο