Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Επαναδραστηριοποιείται και πάλι ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α)


         Ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α) μετά από χρόνια απραξίας, αναμορφώνεται και επαναδραστηριοποιείται με νέες  θαλάσσιες δραστηριότητες και με την εγγραφή νέων μελών.
       Εγγραφή νέων μελών πραγματοποιεί αυτή τη περίοδο ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α). Ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας ξεκίνησε την σύσταση του το 2010. Τα ιδρυτικά του μέλη είναι 35 τον αριθμό και έδωσαν τότε για συνδρομή 20 ευρώ. Ο Όμιλος ιδρύθηκε με την έγκριση του καταστατικού του από το Πρωτοδικείο Λευκάδας, αλλά ως σήμερα ήταν ανενεργός........



       Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται σε φάση ενεργοποίησης με εγγραφή νέων μελών και το καλοκαίρι που έρχεται θα πραγματοποιήσει τις πρώτες του δραστηριότητες. 
     Η ετήσια συνδρομή για τα νέα μέλη είναι 20 ευρώ (όπως και για τα ιδρυτικά) και με το νέο έτος η ανανέωση εγγραφής για όλα τα μέλη θα είναι στα 20 ευρώ.
        Για την εγγραφή σας κατεβάστε την αίτηση ηλεκτρονικά από το Blog του Ναυτικού Ομίλου, στην επιλογή «Έγγραφα» (δείτε εδώ) και συμπληρώστε την και δώστε την μαζί με τη συνδρομή των 20 ευρώ στο μέλος του Ν.Ο.Μ.Α. Σούλα Βασίλειο. 
      Επίσης η αίτηση υπάρχει σε έντυπη μορφή στο κατάστημα της Ντίνας Λιβιτσάνη.


Νέο Blog από το Ναυτικό Όμιλο Μύτικα-Αλυζίας
      Ένα νέο Blog δημιούργησε ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α), σε μια προσπάθεια να ενημερώνει τους φίλους του. 
Η διεύθυνση του Blog είναι: http://noma2013.blogspot.gr/

Ευχόμαστε καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο