Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Με αιχμές κατά της δημοτικής αρχής Ακτίου Βόνιτσας ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παντελής Αποστολάκης


       Παρελθόν από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»  του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Νίκου Σολδάτου, αποτελεί από χθες ο Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Αποστολάκης Παντελής, αφήνοντας αιχμές κατά της δημοτικής αρχής Ακτίου - Βόνιτσας για τον τρόπο που διοικείται ο Δήμος.
    Ο Παντελής Αποστολάκης στην επιστολή παραίτησης κάνει λόγο για ανακολουθία λόγων και έργων και παντελή αποξένωση από την καθημερινότητα και τα προβλήματα του δήμου. Τονίζει ότι  η λειτουργία της Δημοτικής αρχής, σε καµιά περίπτωση δεν συμβαδίζει µε τα όσα υποσχεθήκανε  στους δηµότες, δεν φέρανε την κάθαρση και η διαχείριση των  χρηματικών κονδυλίων μοιάζει να γίνεται µε γνώμονα το συμφέρον μεμονωµένων δηµοτών, παραβλέποντας το κοινό συμφέρον, στο οποίο ταχθήκανε.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
 (άρθρο 66 παρ.4 Ν.3852/10)
Παντελή Αποστολάκη ,Τοπικού  Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βόνιτσας
Τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας
Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Βόνιτσας
Τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ακτίου Βόνιτσας
Τους Δημοτικούς Συμβούλους
Τοπικά Μ.Μ.Ε.

  Με αίσθηµα ευθύνης απέναντι στους δηµότες που µε τίµησαν µε την  ψήφο τους, αλλά και προς το Σώµα, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» παραµένοντας ως ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος...........



      Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου, σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικοί, αλλά αφορούν πρωτίστως, εντελώς διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις και πρακτικές από εκείνες που ακολουθεί η παράταξη µε την οποία εκλέχτηκα, σε µία τοπική κοινωνία που µας παρακολουθεί ανήσυχη αναµένοντας  μάταια, όσα είχαµε προεκλογικά δεσμευτεί να κάνουμε.

  Σχεδόν τρία χρόνια µετά της νίκη της παράταξης η λειτουργία της δημοτικής αρχής, σε καµία περίπτωση δεν συμβαδίζει µε όσα υποσχεθήκαμε  στους δηµότες συμπολίτες µας, αφού η αλαζονεία και οι προσωπικές φιλοδοξίες αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία στην οργάνωση της διοίκησης και τη λήψη των αποφάσεων.

    Οι στόχοι που είχαµε θέσει αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Δήµου, μοιάζουν  σήµερα απόµακροι, ενώ και η καθημερινότητα του πολίτη που αποτελεί πρωταρχική υποχρέωσή µας, φαίνεται ότι έχει περιέλθει σε δεύτερη µοίρα. Δυστυχώς υποσχεθήκαμε κάθαρση και τελικά μόνο κάθαρση δεν φέραμε. Στηριχθήκαμε σε υποσχέσεις που ποτέ δεν τις κάναμε πράξη.

   Μετά  από την νίκη µας στις εκλογές, η δηµοτική αρχή δεν έχει να επιδείξει ουσιαστικό έργο στον τοµέα της επίλυσης των καθηµερινών προβληµάτων, µε αποτέλεσµα αυτά να διογκώνονται και να πολλαπλασιάζονται  διαρκώς. Στο προεκλογικό πρόγραµµα της παράταξής µας, βάσει του οποίου οι δηµότες µας εµπιστεύθηκαν, η αντιμετώπιση της καθηµερινότητας, η κάθαρση και η βελτίωση της ποιότητάς ζωής µας, ήταν από τους  κύριους στόχους µας ειδικά στο πρώτο διάστηµα.

Στη χειρότερη οικονοµική συγκυρία για την χώρα, η διαχείριση των χρηματικών κονδυλίων μοιάζει να γίνεται µε γνώμονα το συμφέρον µεµονωµένων  δηµοτών, παραβλέποντας το κοινό συµφέρον, στο οποίο ταχθήκαµε.

    Η συλλογικότητα και οι δηµοκρατικές διαδικασίες στη λειτουργία της  δηµοτικής οµάδας έδωσαν τη θέση τους στη πλειοδοσία των προσωπικών φιλοδοξιών και στη συγκεντρωτική-διοίκηση.

   Μερικοί πιάστηκαν γερά από τα αγκίστρια της εξουσίας και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν  να απαγκιστρωθούν.
 Και το κυριότερο.  Όλα αυτά τα προβλήματα που αναδείχθηκαν από την άσκηση της δηµοτικής εξουσίας έχουν δημιουργήσει στους συµπολίτες µας αισθήµατα απογοήτευσης και αγανάκτησης, τα οποία η δηµοτική αρχή δείχνει να µην αφουγκράζεται.

      Με απόλυτη ευθύνη στους συµπολίτες µου δηλώνω ότι διαχωρίζω τη θέση µου από τη δηµοτική αρχή, που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους, παραµένοντας φυσικά στο τοπικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος τοπικός σύµβουλος µε καθαρές προτάσεις και λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα του τόπου µας, και δίχως στείρα αντιπολιτευτική κριτική για  προσωπική προβολή και εντυπωσιασµό.

      Η μέχρι τώρα παρουσία μου στόχο είχε και εξακολουθεί να έχει το καλό των δημοτών, την αλλαγή της ποιότητας ζωής των δημοτών, προς το καλύτερο. Σε όλα τα τοπικά συμβούλια είχα, θέσεις ,προς όφελος των πολιτών που πολλές φορές ήταν διαφορετικές από τα θέλω της τοπικής δημοτικής αρχής. Άλλωστε είναι καταγεγραμμένες στα πρακτικά των τοπικών συμβουλίων όλες οι προτάσεις μου για να αλλάξει προς το καλύτερο αυτός ο τόπος. Δυστυχώς ελάχιστες από αυτές έχει υιοθετήσει η δημοτική αρχή.

   Στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η κοινωνία και ο λαός µας, εύχομαι η πράξη µου αυτή να είναι για το καλό του  Δήµου µας και των πολιτών.
    Δεν θα πάψω ποτέ να προασπίζομαι και να παλεύω για αυτή την Πόλη , για αυτόν τον Δήμο
     Δεν θα σταματήσω  ποτέ να προασπίζομαι το δίκαιο τον πολιτών και την αλήθεια.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ  ΤΟΠΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ

32 σχόλια:

  1. Σωστός ! ! !
    Καλή τύχη, σου εύχομαι να έχεις τη δυνατότητα να είσαι χρήσιμος στην κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ?Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. se paidakia dimotikoy ta les afta poy apefthinese afou oloi kseroume ti se peirakse kali tixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, ανεξαρτητοποιήθηκε ο Αποστολάκης ωραία, μαγκιά του, ήρωας θα έλεγαν άλλοι. Στην επιστολή του όμως δεν αναφέρει ούτε μισή αράδα για τις προτάσεις που έχει καταθέσει ως σύμβουλος και δεν τις αποδέχτηκε η αρχή. Τρία χρόνια ας μας πει μία πρόταση που έκανε για την αγαπημένη του Βόνιτσα. Μία πρόταση που θα έκανε την ζωή των πολιτών καλύτερη. Τίποτα κ. Αποστολάκη μηδέν προτάσεις, μηδέν προοπτική. Όχι πως οι άλλοι δύο πρόεδροι κατάφεραν και τίποτα, χάθηκαν και αυτοί στην ανυπαρξία τους αλλά μην μας λες ότι παραιτείσαι και φταιν οι άλλοι. Ας μην γελιόμαστε έλεγε ο φίλτατος Βόμπας, δεν έγινες πρόεδρος και τα έχωσες. Ανεξάρτητος τώρα θα κάνεις προτάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΛΔΑΤΕ? ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ!ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΩΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΠΑ,ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ!ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ!ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ο Αποστολάκης χτύπαγε τον Σολδάτο εδώ και καιρό . Αν τον ενδιέφερναι η Προεδρία δεν θα έβγαζε στην φόρα το θέμα με τα καταστροφικά για τον βιολογικό Βόνιτσας και τον αμβρακικό κόλπο πυρηνέλαια που συμφώνησε ο Σολδατος και ο Φερεντίνος να χυθούν στον Αμβρακικο.
    Δεν θα κατηγορούσε την δημοτική αρχή για αδιαφορία στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης και κυρίως της Παλαίρου και της ανάπτυξης της περιοχής Πογωνια-Παραλία Βάθιας Βάλης ( ακόμη θυμάμαι την σκληρή κριτική εδώ και ενάμιση χρόνο που άσκησε στο θέμα από την εφημερίδα Ακαρνανικά Νέα)
    Δεν θα χτύπαγε σε κάθε του άρθρο την αδιάφορη Δημοτική Αρχή του Σολδάτου και του Φερεντίνου.
    Ο άνθρωπος διαχωρήστικε από την αρχή ενώ ήξερε ότι θα γινόταν Πρόεδρος.
    Είχε την μαγκιά να χτυπήσει ότι δεν του άρεσε και ποτέ δεν σκέφτηκε αν ρισκάρει έτσι την θέση του ως Πρόεδρος.
    Αν ήθελε να γίνει πρόεδρος δεν θα μίλαγε καθόλου και θα ήταν όλο υποκλίσεις και φιλοφρονήσεις προς τον Σολδάτο, τον Φερεντίνο, τον Κομποτιάτη και προς όλο το συνάφη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντελη συγνώμη αλλά θα το σχολιάσω γιατί δεν μπορώ να ακούω ανακρίβειες .......9.47 μην βιάζεσαι . χθες κατά της 20.45 σε παρέα είπε ότι έχει ακόμη μια δυό επιστολές να στείλει προς τον κόσμο της Βόνιτσας μέσω ΜΜΕ . θα αναφέρει είπε με στοιχεία επίσημα όλες τις προτάσεις που έχει αναφέρει στα τεχνικά προγράμματα του τοπικού Βόνιτσας . Θα αναφέρει όλες τις προτάσεις που δεν εφάρμοσε ο Δήμαρχος και δεν προώθησε η Προεδράρα ο Καλογεροπάνος . Μην βιάζεσαι , κάτσε απολαυστικά στο γραφείο σου και περίμενε. Ο Αποσολάκης Παντελής τόλμησε .Μερικοί σύμβουλοι παραμένουν πιστοί , δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ και όπου σταθούν και βρεθούν χτυπούν τον Σολδάτο και μιλούν με τα χειρότερα λόγια για αυτούς. Αυτούς τους καταλάβαμε και θα τους δώσουμε ένα μάθημα στις εκλογες´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ-ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Παντελής Αποστολάκης και ο Νίκος Κλογεροπάνος είχαν και έχουν προτάσεις , αλλά τους αφήνουν αυτοί που εκμεταλλεύονται κάθε πρόταση κάθε έργο προς όφελος ψήφων!!!!! μερικοί αντιδήμαρχοι βλέπουν τα έργα σαν μια ευκαιρία να κονομίσουν ψήφους και να υποχρεώνουν κόσμο.
    Ο Αποστολάκης Παντελής έκανε την υπέρβαση τους παράτησε και έφυγε και τον Νίκο τον Καλογεροπάνος τον έχουν για οδηγό σε φορτηγό στον Δήμο και για καμμιά χαμαλοδουλιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΠΑΝΤΕΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΗ Η ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Ο Θύμιος έφαγε τον Στούπα Θεόδωρο. Δεν του άρεσε ο Μήτσος Τσαβαλλάς ,ο μόνος που βγήκε από Αντιδήμαρχος ( ήταν και ο μόνος που δούλευε στον Δήμο ουσιαστικά).
    Ο Παντελής Αποστολάκης και ο αείμνηστος πατέρας του τον στήριξαν για Δήμαρχο και Σύμβουλο, αλλά ο Παντελής είχε λόγο και άποψη ,άρα ήταν επικύνδινος για τα σχέδια του. Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Θύμιος σιωπηλά πανηγυρίζει.
    Σολδάτε ξύπνα γιατί ο επόμενος στόχος του Θύμιου είσαι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι τυχαίο ότι όποιος ανεξαρτητοποιείται, , φεύγει από Αντιδήμαρχος και αποστασιοποιήτε από την παράταξη του Σολδάτο τα έχει με τον Φερεντίνο Ευθύμιο???????
    Κάτι μου λέει ότι και ο κύριος Αποστολάκης τα έχει περισσότερο με τον Ευθύμιο παρά με τον Δήμαρχο.
    ΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρχισαν τα οργανα...Ο τελευταιος να κλείσει την πορτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΣΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟ 2011?ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ....ΗΘΕΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι αντρεσ παραιτουνται δεν το σκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα σας παίξει μόνος του ο Παντελής. Το ξέρεΙ το κόλπο, τον Σολδάτο τον έχει χαλαρά. τον Φερεντίνο δεν τον υπολογίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν με τα χορευτικά χρέωσε τον Δήμο τότε βγάλτε τον επώνυμα και μην βάζεται τους ειδικούς να λένε ότι θέλουν. Αν έβαλε χρήματα στην τσέπη με το χορευτικό , στείλτε τον εισαγγελέα. Διαφορετικά σωπάστε και περιμένετε στωικά τον Αποστολάκη Παντελή να σας τελειώνει σιγά σιγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ Ν.Π.Δ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είρθε η ώρα του Σολδάτου των φιλων του και των ειδικών του . Θα κατέβουν από το Δημαρχείο και δεν θα το έχουν πάρει χαμπάρι. Θα σας κάνουμε δώρο τα χαρτομάντηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι άντρες 9.58 δεν κρύβονται πίσω από την ανώνυμα . Για ανδρισμό ομιλούν στα ίσια. Αυτοί που μιλούν για ανδρισμό και κρύβονται άσε μην σου πω τι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ face ΟΣΟΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ INTERNET.
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕΨΠΕΡΥΣΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΊΡΟΥ. ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΨΜΑΣ ΕΙΔΙΚΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. sto kalo kai na mas grafeis. thes pali fetos xoreytika mono ayta se endiaferoun kai to na gineis proedros. kai tora pou den egines proedros feygeis .antio .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. ΆΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΊΝΟ.ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ, ΟΧΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΊΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Στούπας ανεξάρτητος , ο Αποστολάκης ανεξάρτητος, ο Κουνέλης φευγάτος και ο Τσαβαλλάς φωνάζει για τα χάλια των αντιδημάρχων και του Δημάρχου. Ο Φερεντίνος που φώναζε (και λέω φώναζε γιατι τελευταία το έχει χαλαρώσει λίγο) κατά του Δημάρχου. Τι κάνει γιατί δεν φεύγει . Τόσο γλυκιά είναι η καρέκλα ή διαπραγματεύεται πάλι ψήφους και την αντίδημαρχία αν κερδίσει ο Σολδάτος. θύμιο το παιχνίδι το έπαιξες λάθος και τώρα εχασες αφού και να ηγηθείς δεν θα μπορέσεις και ο Σολδάτος θα πάθει συντριβή. Εκτός και αν περιμένεις μέχρι το 2019 για να γίνεις αρχηγός. Καληνύχτα και αντίο κύριε Φερεντίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αποστολάκης Παντελής , Στούπας Θεόδωρος, δίδυμο πλέον και απο ότι είδα την Μεγάλη Παρασκευή που ήταν μαζί στην Κατούνα, η συνεργασία τους θα είναι καθαρή με στόχο την πτώση του Σολδάτου και το κόψιμο των φτερών του Φερεντίνου. Είναι και οι δύο άνθρωποι που γνωρίζουν από εκλογές και δεν θα αφήσουν τίποτα να πέσει κάτω. Είναι ντόμπροι και καθαροί. τυχερός ο καριόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ολοι κοιτάτε το συμφέρον σας! Και μόνο που κατηγορείς τη δημοτική αρχή αυτό δεν είναι υπέρ σου. Θα μπορούσες να φύγεις χωρίς σχόλια. Τα ίδια θα κάνεις.... ότι και να κάνεις όπου και πας. Απογοητεύτηκα πραγματικά διαβάζοντας αυτά που έγραψες. Θεωρώ ότι δεν είσαι ικανός για να ξαναβάλεις!!Ντροπή, αλλά από ότι φαίνεται είσαι καθοδηγούμενος κι όσο και αν θέλεις να το κρύψεις αυτό δε γίνεται.Ντροπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλυτερα για την βονιτσα πολλυ καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΗΡΩΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ Η ΗΡΩΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΙΠΟΤΑ??? ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΝΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έγιναν όλοι πολιτικοί! Και δημοσιεύουν λες και νοιάζει τον κόσμο αν ο Παντελής Αποστολάκης και κάθε Αποστολάκης θα ανεξαρτοποιηθεί. Ξέρετε τι προβλήματα έχει ο κόσμος; Αλλά από ότι φαίνεται ΟΧΙ!!Ζείτε στο δικό σας κόσμο. Για πες μας ρε Παντελή τι έκανες στα 3 χρόνια ως σύμβουλος; ΤΙΠΟΤΑ!! Και ξαφνικά θέλεις να σε πιστέψουμε και λες ότι φταίνε οι άλλοι; Ποιες ήταν οι προτάσεις σου;ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο