Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Φίδι σε διαμέρισμα στο Αγρίνιο!


        Ακόμη να συνέλθει από το σοκ φοιτήτρια – κάτοικος διαμερίσματος πρώτου ορόφου στην οδό Καζαντζή στο Αγρίνιο, που χθες βράδυ ανακάλυψε πως μέσα στο δωμάτιο της, ένα φίδι… έκανε  βόλτες!
     Όπως ήταν  φυσιολογικό η νεαρή κοπέλα πανικοβλήθηκε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική για να απομακρυνθεί το φίδι από το διαμέρισμα. Στο σημείο έφτασε όχημα της Πυροσβεστικής άνδρες της οποίας, ψέκασαν  με πυροσβεστήρα διοξειδίου το ερπετό  και τελικά το απομάκρυναν από το δωμάτιο........



        Όπως σημειώνεται η επέμβαση έγινε αν και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα η Πυροσβεστική.
         Το περιστατικό πάντως συζητιέται ευρύτατα στην γειτονιά, στην οποία υπάρχουν πολλά οικόπεδα γεμάτα με χόρτα και σκουπίδια που οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν καθαρίσει. 
     Πληροφορίες του agriniopress.gr  αναφέρουν πως μετά και από σύσκεψη που έγινε, δήμος αλλά και Π.Υ. προτίθενται να αναλάβουν πρωτοβουλίες,  αφού ο υγρός χειμώνας και οι τωρινές υψηλές θερμοκρασίες έχουν δημιουργήσει συνθήκες υπερβολικής βλάστησης και τα ακαθάριστα οικόπεδα ακόμη και μέσα στον αστικό ιστό του Αγρινίου είναι πάρα πολλά και αποτελούν όχι μόνον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς αλλά και εστίες συγκέντρωσης τρωκτικών , φιδιών κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο