Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πάει για Δήμαρχος η Ντίνα;


        Η πρώτη Δήμαρχος γυναίκα στην Αιτωλοακαρνανία ήταν η Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου για όσους δεν γνωρίζουν. Η δεύτερη που επιχείρησε να ασχοληθεί ως επικεφαλής ήταν η ιατρός Λέλα Καραγκούνη και η τρίτη από το χώρο της Ν.Δ. που αναμένεται να ασχοληθεί σε αντίστοιχο ρόλο με πολλές αξιώσεις  θα είναι η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κων/να Κουμανδράκη Σαμαρά! 
        Όλες οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας κάνουν λόγο για κάθοδο της κ. Σαμαρά στις επικείμενες  δημοτικές σε ρόλο υποψηφίας Δημάρχου!...........



        Η ίδια η κ. Σαμαρά τηρεί σιγή ιχθύος αναφορικά με τις προθέσεις της  και σίγουρα φιλτράρει αυτή την περίοδο τις καθημερινές όπως μαθαίνουμε «ενοχλήσεις» συνεργατών και δημοτών του Ξηρομέρου οι οποίοι την παρακινούν να βγει μπροστά στις εκλογές! 
     Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμαράς εγκαταλείπει την αυτοδιοίκηση ενώ από την άλλη η κ. Σαμαρά παρότι κουράζεται αρκετά από τα καθήκοντα της, φαίνεται ενθουσιασμένη από την ενασχόληση της με την αυτοδιοίκηση και τα δημοτικά!
       Η ονοματολογία στο Ξηρόμερο και οι υποψηφιότητες δίνουν και παίρνουν και όλοι είναι με το μάτι και το αυτί στο Δημαρχείο για το τι θα κάνει η Ντίνα! 
      Η κάθοδος της πάντως θα καθορίσει τα επόμενα βήματα πολλών υποψηφίων γιατί η κ. Σαμαρά έχει τον κόσμο της σε όλο το Ξηρόμερο και είναι και εξαιρετικά αγαπητή και πρόθυμη! 

30 σχόλια:

  1. για πλακα τους εχει η ντινα τους ηδη δηλωμενους αλλα και αδηλωτους υποψηφιους . Θα βγει και με καθρη εντολη και φυσικα το αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ . ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΑΣΗ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΝΤΙΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΡΕ ΝΤΙΝΑΡΑ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ που έχει φτάσει το Ξηρόμερο τίποτα πια δεν είναι απίθανο, ούτως η άλλος η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη
    Πόσοι είναι αυτοί που θα αναρωτηθούν για το ποιος ευθύνεται για αυτή την μη αναστρέψιμη κατάσταση στο τόπο μας;
    Είναι αστείο και μόνο στο άκουσμα η υποψηφιότητα αν υπάρξει της κυρά ντίνας. Δεν θέλω ούτε να την φανταστώ Δημαρχέσα γιατί δεν θέλω να φανταστώ ποιο χάλια το Ξηρόμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΑΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ17 Μαΐου 2013 στις 10:44 π.μ.

    ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ Μ ΠΩΣ 25 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΑ...ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΧΑΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ?Η ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Δ ΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΙΝΑ. ΜΌΝΟ ΝΤΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΤΑ ΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ Κ.Λ.Π ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΕΙΣ ΌΛΑ ΘΑ ΤΑ. ΧΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παλαιοκομματικό σύστημα της Ελλάδας έχει φθαρεί σε βαθμό πλέον που είναι καιρός να βγούν νέοι άνθρωποι μπροστά με ικανότητες και προσόντα ΚΑΘΑΡΟΙ και έντιμοι. Τα μεγάλα πορτοφόλια που ποντάρουν στη φτώχεια και το ξεπεσμό των ψηφοφόρων πρέπει να πάθουν αυτό που τους αξίζει δηλαδή να περιθωριοποιηθούν.
    Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα δούμε αν πραγματικά γίνονται αλλαγές η αν ο ξεπεσμός και η ξεφτίλα έχουν γίνει πια βίωμα του 'Ελληνα. Όσων αφορά το Ξηρόμερο και εννοώ τη καρδιά του Ξηρομέρου που παραμελήθηκε και κατάφορα αδικήθηκε σε όλους τους τομείς απο τη σημερινή δημοτική αρχή θα χαρεί τόσο με την υποψηφιότητα Σαμαρούς που πιθανόν να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
    Υ.Γ 1 Αν εκλεγεί θα βάλει αντιδήμαρχο τον Πυθαγόρα???
    Υ.Γ 2 Αγαπητό Ξηρόμερο News όταν λές ότι στο Δημαρχείο χαίροντε σε τυχον υποψηφιότητα Σαμαρούς σε ποιούς αναφέρεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H NTINA EINAI ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτός από το Βασίλη το Στράτο τι έκαναν όλοι οι υπόλοιποι κοινοτάρχες και δήμαρχοι για τον Αστακό;Του φορέσανε βαρίδια και τον πήγανε στον πάτο.αυτό κάνανε.Οι μέχρι ώρας φήμες για υποψηφιότητες είναι για κλάματα ενώ ο κόσμος ακόμα στην κοσμάρα του κοιμάται κι αναγαλιάζεται.Ξου μην ξυπνήσει γιατί τότε θα ψάχνει μπαλκόνι να φουντάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aς δοκιμασουμε και μια γυναικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός την ενθαρύνει ότι τη θέλει ο κόσμος? Να κάνει μία βολτίτσα στα χωριά του Αστακού και μετά θα προσγειωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δούμε και αυτό το σενάριο να γίνει πραγματικότητα τότε είναι κάλο να σηκωθεί να φύγει όλο το ΞΗΡΟΜΕΡΟ και να μετακομίσει στην Κρήτη εις ενδυξη διαμαρτηρίας. Δεν μπορεί να κάνουν τον Δήμο μας άνω κάτω και να τους ψηφίζουμε εκτός κι αν ισχύει το '' έχουμε ότι μας αξιζει '' ή το '' ηθελέστα και παθέστα '' . Πιστεύω ότι μια κάθοδος ενός νέου συνδυασμού στον Δήμο μας ο οποίος θα αποτελείται απο νέους αλλά και απο έμπειρους σωστούς αιρετούς θα έπαιρνε τις ερχόμενες εκλογές με περίπατο και χωρίς να χρειαστεί να χρηματίζει δεξιά και αριστερά. Όλος ο Δήμος αυτό περιμένει ανθρώπους αφθαρτους, νέους, με όραμα για το Δήμο, γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Η '' μαγιά '' υπάρχει αυτή τη στιγμή και δεν είναι δύσκολο να γίνει πράξη ο συνδυασμός αυτός. Πιστεύω ότι όλοι οι υποψήφιοι ως τώρα το μόνο που φοβούνται είναι αυτός ο συνδυασμός. Υπομονή φίλοι μου όμως, '' κάθε πράγμα στον καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουίζ για τον 1 και 48. Μας βεβαιώνεις ότι ξέρει ποιον να πετάξει και ποιόν να κρατήσει από τον συνδυασμό. Εγώ λέω το αντίθετο. Ποιος θα πάει μαζί της αν το τολμήσει να κατέβει υποψήφια. Χλωμό το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κουβεντα αναλωνεται στην εκλογολογεια και τα προσωπα, για τα καθημερινα προβληματα δεν ασχολειται σχεδον κανενας... Μιζερια....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο προβληματισμός πάντα γύρω από τα πρόσωπα και την εκλογολογία, για τα προβλήματα της καθημερινότητας που είναι πολλά καιτην υποβαθμίζουν σπάνια γίνεται λόγος...Μιζέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΡΑΙΜΗΣ - ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ - ΓΑΖΕΤΑΣ - ΚΟΛΟΒΟΣ - ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ - ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ - λΥΜΠΕΡΑΤΟΣ - ΛΙΒΑΝΗΣ Α - ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - ΜΠΙΤΑΣ - ΤΖΟΓΑΝΗΣ - ΖΙΩΓΑΣ - ΛΥΧΝΟΣ - ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ - ΛΥΤΡΑΣ Σ - ΖΟΡΜΠΑΣ....... ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΡΙΚΆ ΟΝΌΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΎΝΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΌΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΆΣΧΗΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΟΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ Ή "ΤΟΥΣ" ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ BLOG ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ANAΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΙΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 901 ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΪΚΟ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ή ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ; Ή ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ Η ΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ; ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ.
    ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ. ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.(ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ). ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ;;;;;;; ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΝΤΙΝΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΤΥΧΙΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΤΙΝΑ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ.ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ,ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ,
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε 703 δεν είμαι μισογύνης αλλά είναι 2 και μισό χρόνια αντιδήμαρχος, πες μου ΕΣΥ ένα μεγάλο έργο που έγινε στο Δήμο. Όλο φρουφρού και αρώματα και η μια απόφαση ακυρώνεται πίσω από την άλλη και κάνει ΡΕΖΊΛΙ όλους όσους την ψήφισαν. Μούφα διαγωνισμό για τους παιδικούς τους οποίους βέβαια ορθός έφτιαξε πλήν όμως κοίτα πόσο κόστισαν. Όσο για τις αναθέσεις έργων και την αποκομιδή αποριμάτων αν υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση θα είχε μπόλικη δουλειά ο εισαγγελέας και κάποιοι που τώρα θέλουν να βάλουν και για Δήμαρχοι θα είχαν πιάσει πάγκο. Εδώ ούτε καν εφαρμόζουν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και κανένας δεν μιλάει ( παράβαση καθήκοντος ) , δεν ξέρω ας βάλει Γυναίκα για τον Δήμο δεν είμαι εναντίον τι θα έλεγες όμως για την Κολοβού - Καραπάνου από τις Φυτείαις; Μέσα σε μόλις 5 μήνες έχει κάνει ότι δεν έκανε η μαντάμ σε 2 χρόνια. Άστα φίλε γιατί τα γνωρίζω απο μέσα έχω φίλο στην αντιπολίτευση η οποία να ξέρεις δεν υπάρχει γιατί απλά κάνουν 2-3 προεκλογικό αγώνα εδώ και 2 χρόνια και ταίζουν τους δικούς τους εν' αγνοία του Γιάννη αλλά Γιάννη τον λένε κι αυτόν. Όλοι ΜΑΖΊ σκέφτονται να κατεβούν τώρα αλλά να ξέρεις ότι λογαριάζουν για εμάς χωρίς εμάς και θα είναι μεγάλη η ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξυπνάς και του καθρέφτη τη λίμνη αναταράζεις
    κουνάβια ξαφνιασμένα θα πεταχτούν
    θα φύγουν για τα δάση κι από το είδωλό σου
    θα λείπουνε τα μάτια και η φωτιά

    Θα ψάξεις τους δικούς σου τυφλή και τρομαγμένη
    Ήρθε ο καιρός να μάθεις ποιοι σ' αγαπούν
    μα η πόλη είν' άδεια κι ο μάντης Τειρεσίας
    θ' αφήσει τον χρησμό του στην ξένη γη, σε ξένη γη

    Τυφλός είναι κι εκείνος που κάνει ότι δεν ξέρει
    πως πίνει απ' το πηγάδι το σκοτεινό
    που ότι τον κατατρώει ανάγκη το 'χει κάνει
    ή στην αυλή το κρύβει να ξεχαστεί

    Την ώρα αυτή στον κάμπο, ομίχλη κατεβαίνει
    τα σκιάχτρα, τα κουρέλια μη φοβηθείς
    τρέξε να ψηλαφήσεις την πλάση, ακριβέ μου
    το μπράτσο της απλώνει να κρατηθείς, να κρατηθείς

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ - ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ,(ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ).ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ - ΣΑΜΑΡΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ....

    ΝΤΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΦΟΥ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΠΡΆΞΗ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΖΕΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΓΊΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΑΙΣ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΝΌΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΜΕΤΆ...... ;;;;;;; ΒΡΟΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΆ;;;;; ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ, ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΦΈΡΕΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΩΣ ΘΈΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΊΣΩ ΚΑΙ ΕΓΏ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΌΤΣΙΑ Ή ΜΌΝΟ ΣΤΑ ΛΌΓΙΑ.......;;;;;; ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΌ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΊΑΣ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΈΣ, ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΌ ΚΑΙ ΤΟΥ Κου ΛΥΤΡΑΣ Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΑ ΈΚΑΝΕ ΜΠΆΧΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΤΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΈΡΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ, ΕΊΠΑΜΕ ΝΑ ΛΈΜΕ ΑΛΉΘΕΙΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ κ.ΝΤΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΠΗΡΟΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΣΤΟ ΣΠΗΤΙ ΤΟΥ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΠΗ......ΠΑΡΕΑ....? ΤΟ ΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο