Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αγρίνιο: Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ


          Δύο άτομα προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για το επεισόδιο, το οποίο προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κοντά στην εθνική οδό, στο ύψος του παλιού ΚΤΕΛ.
    Σύμφωνα με μαρτυρίες στο σημείο ακούστηκαν πυροβολισμοί και στη συνέχεια έγινε καταδίωξη ατόμου με μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο και ακινητοποιήθηκε. Τα αίτια του επεισοδίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
ΝΕΩΤΕΡΑ
      Ένας 52χρονος και o 28χρονος ανιψιός του συνελήφθησαν τελικά για παράβαση του νομού περί όπλων μετά το επεισόδιο που προκλήθηκε πλησίον του παλιού ΚΤΕΛ. Στο συγκεκριμένο σημείο και πλησίον ενός συνεργείου ήταν συγκεντρωμένα περίπου 30 άτομα και γενικά οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το λόγο του επεισοδίου...............



       Πληροφορίες του agriniopress.gr κάνουν λόγο για πυροβολισμούς , κάτι όμως το οποίο δεν επιβεβαιώνεται. Σε κάθε περίπτωση όμως, η Αστυνομία ενημερώθηκε για άτομο που κατείχε όπλο, έσπευσε αμέσως στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένα τα άτομα και έπιασε τον 52χρονο,  που σε παρακείμενο χωράφι είχε πετάξει ένα κυνηγετικό όπλο. Εκείνη την ώρα έφευγε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανιψιός του 52χρονου, το οποίο οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν  και συνέλαβαν τον οδηγό, αφού εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε μια σιδερογροθιά.
       Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες και τα αίτια του επεισοδίου δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού οι δυο συλληφθέντες αρνούνται να μιλήσουν στους αστυνομικούς.
Η προανάκριση είναι  σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο