Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Aσταμάτητος ο Aστακός στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, σάρωσε τα μετάλλια και στη Βέροια



15 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΗΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013!!
4 ΧΡΥΣΑ, 6 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 5 ΧΑΛΚΙΝΑ

         Ο σύλλογος του Αστακού εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο όσο αφορά τον αριθμό των μεταλλίων σε διοργάνωση
     Αυτή τη φορά συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που έγινε στη Βέροια με 24 αθλητές, από τους οποίους οι 8 αγωνιζόταν για πρώτη φορά και παρόλα αυτά κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά 15 μετάλλια.......



         Πρόκειται για μία ακόμη επιτυχία του Αστακιώτικου συλλόγου, ο οποίος έχει αναδειχθεί δικαιολογημένα σε αθλητική δύναμη στο χώρο. 
     Ήταν μία πολύ όμορφη αποστολή στη Βέροια, η οποία  αναχώρησε το Σάββατο 28-04-2013 και επέστρεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι συμμετέχοντες στην αποστολή είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Ι. Μονή Παναγίας ΣΟΥΜΕΛΑ που αποτελεί το κέντρο του ποντιακού Ελληνισμού   και επίσης να ξεναγηθούν στην όμορφη πόλη της Βέροιας. 
    Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο αριθμός των μεταλλίων τα λέει όλα. Οι αθλητές του Αστακού έδειξαν για μία ακόμη φορά την άριστη αγωνιστική τους κατάσταση και την σταθερή τους πορεία.
       Αυτό που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους θεατές και παράγοντες ήταν ο αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ο οποίος μετά από τέσσερις φοβερούς αγώνες με δυνατούς αντιπάλους κατάφερε να τους νικήσει και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο κάτω από το χειροκρότημα όλων. 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχάλης
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ  Μάριος
ΔΟΥΝΗ Νίκη
ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΜΕΝΤΗ Ράνια
ΔΟΥΡΟΥΚΗ Έφη
ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ Έφη
ΚΥΡΙΑΚΟΥ Θεοδώρα
ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά
ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος
ΜΠΕΝΕΚΟΥ Ανδριάνα
ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος
ΚΑΛΑΤΖΗ Ευσταθία
ΠΟΥΛΑΚΗΣ Παναγιώτης

   Επίσης την αποστολή πλαισίωναν σε ρόλο βοηθού-προπονητή τρείς έμπειροι Αθλητές με μαύρες ζώνες. Οι ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ Θωμάς, ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Χρήστος και ΖΟΥΛΑ Κων/να, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα προετοιμάζοντας τους αθλητές πριν από κάθε αγώνα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! 










1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο