Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Με εξαιρετική επιτυχία έκλεισε η αυλαία των 3ήμερων εκδηλώσεων του ΝΑΟΑΣ στον Αστακό




      Οι 3ήμερες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το Ναυτικό αθλητικό όμιλο Αστακού (ΝΑΟΑΣ) αποτέλεσαν ένα ξεχωριστό γεγονός για τη Πόλη και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Το γεγονός και το θέαμα ήταν υπέροχο, με δεκάδες παιδιά να κατακλύζουν το λιμάνι, το γήπεδο ποδοσφαίρου και το γήπεδο μπάσκετ. Ήταν μια μεγάλη αθλητική γιορτή.

Η χθεσινή μέρα
Νίκη για την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης,  2-1 τον ΑΓΣ Αστακού

     Η νεανική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης επικράτησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Αστακού με 2-1 της ακαδημίας του ΑΓΣ Αστακού........



     Μπορεί ο Αστέρας ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στις κατηγορίες να κέρδισε τον αγώνα, όμως και τα πιτσιρίκια του Αστακού έπαιξαν πολύ καλά  και κέρδισαν τις εντυπώσεις. 
     Η Τρίπολη προηγήθηκε στο Α΄ ημίχρονο με 1-0 και η ομάδα του Αστακού κατάφερε να μειώσει σε 1-1 στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. 
      Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αφού και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν σε κάθε επιθετική προσπάθεια. Τελικά όμως μέτρησε η εμπειρία του Αστέρα και έδωσε τη χαριστική βολή κάνοντας το 2-1 στο 85΄λίγα λεπτά πριν τη λήξη.
      Να τονίσουμε ότι σε αυτή την ηλικία τα αποτελέσματα δεν έχουν -φυσικά- καμιά  σημασία και τα παιδιά πρέπει να παίζουν και να διασκεδάζουν.
      Οι προπονητές κι από τις δυο ομάδες δώσανε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά δίνοντας προτεραιότητα στην αξία του παιχνιδιού και στο μεράκι των παιδιών και όχι στο αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως τα "πιτσιρίκια" κέρδισαν τις καρδιές όλων των Φιλάθλων.


Στο ημίχρονο του αγώνα είχαμε:
Χορευτική επίδειξη του γυμναστηρίου ENERGYM 

       Μια πολύ όμορφη εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά πραγματοποίησε στο ημίχρονο του αγώνα το γυμναστήριο ENERGYM. Μικρές δεσποινίδες ηλικίας από 6 μέχρι και 10 ετών, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χορεύοντας υπό τους ήχους σύγχρονων ελληνικών και ξένων κομματιών. Η εκδήλωση άρεσε πολύ  και όλοι καταχειροκρότησαν τα παιδιά για την πολύ καλή προσπάθειά τους. 


Ευχαριστίες του ΝΑΟΑΣ

     Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν και έφεραν σε πέρας, με άκρα επιτυχία, τόσο το οργανωτικό όσο και το αγωνιστικό κομμάτι των τριήμερων εκδηλώσεων στον Αστακό. 
     Οι φετινές εκδηλώσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία στις συμμετοχές τόσο αθλητών όσο και του κόσμου που ολοένα και περισσότερο αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη του για τον ΝΑΟΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά:
-Τον συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης και μεγαλομέτοχο της Αρκαδικής Ομάδας Δημήτρη Μπάκο, που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκλησή μας και έστειλε την ομάδα του Αστέρα στον Αστακό, για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα. 
-Τους προπονητές της ακαδημίας του ΑΣΤΕΡΑ Γιάννη Ρούμπη και Κώστα Σαλαπάτα και το φυσικοθεραπευτή Τετόρο Παναγιώτη.
-Τον ιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την προσφορά του και την παρουσία του καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
-Τα παιδιά της ακαδημίας Αστακού και τον προπονητή τους Γεράσιμο Μπότσιο.
-Όλους όσους βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση των θαλάσσιων αθλημάτων.
-Την ομάδα μπάσκετ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.
-Τον ΚΑΡΕΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ προπονητή τένις, για την πολύτιμη βοήθεια του στη διεξαγωγή του τουρνουά τένις
-Το Σύλλογο TAE KWON DO Αστακού τον προπονητή Μαρίνο Γιώργο για την επίδειξη.
-Το γυμναστήριο ENERGYM για την Χορευτική επίδειξη.
-Το Καλλιτεχνικό φωτογραφείο MAKE ART για την κάλυψη των εκδηλώσεων.
-Τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή των δραστηριοτήτων μας.
-Τον Ηλία Μπουραντά για τη μουσική επένδυση των εκδηλώσεων.
-Το Κέντρο Υγείας Αστακού για τη διάθεση του ασθενοφόρου.
-Όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και  βρέθηκαν δίπλα στο ΝΑΟΑΣ  για να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας.
-Επίσης ευχαριστεί τα μέλη και μη μέλη που βοήθησαν πολύ για την διεξαγωγη των εκδηλώσεων του ΝΑΟΑΣ: Τσιμπίδης Μιχαήλ, Χολής Νίκος, Καραγιάννης Τόλης, Ταπραντζή Νούλα, Κοντοζήσης Σταύρος, Κοντοζήσης Μιχαήλ, Παπαρίζος Στέργιος, Μπαλτίκας Φώτης, Μπότσιος Γεράσιμος, Λύχνος Κων/νος, Μπουραντάς Ηλίας, κ.α.
-φυσικά και όλους τους αθλητές που τίμησαν με τη συμμετοχή και αγωνίστηκαν με πάθος και ένταση στους αγώνες και τους έδωσαν τόσο μεγάλη δυναμική.
-όλα τα μέλη του ΝΑΟΑΣ που βοήθησαν για να βγουν εις πέρας οι εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά:
-Πάνω απ’ όλα θα θέλαμε αν ευχαριστήσουμε τον Απόστολο Πανταζή του Νικολάου, που είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής του ΝΑΟΑΣ και μέγας χορηγός των εκδηλώσεων.

Όλους τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πανωραία Πανταζή 

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο