Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Παρέμβαση του Βασίλη Μουρκούση για τα δημοτικά τέλη στην Αλυζία


            Με αίτηση-παρέμβαση ο  δημοτικός σύμβουλος και π. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, προς την οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου, με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ζητά να του χορηγηθεί έκθεση εκ της οποίας να προκύπτει το τι ακριβώς παρελήφθη σε ότι αφορά την είσπραξη των δημοτικών τελών από τον τέως Δήμο Αλυζίας κατά το χρονικό διάστημα από 1/1/1999 έως 31/12/2010.
Αναλυτικά:.............



Αίτηση του Β. Μουρκούση προς την Οικονομική υπηρεσία Δήμου Ξηρομέρου
ΠΡΟΣ
Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου
Ενταύθα 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος
(να συσχετισθεί με την υπ΄αριθμ. ΑΒΜ 1984/2012 ποινική δικογραφία)

Παρακαλώ όπως:
1)-Συντάξετε και μου χορηγήσετε έκθεση εκ της οποίας να προκύπτει το τι ακριβώς παρελήφθη από τον τέως Δήμο Αλυζίας κατά το χρονικό διάστημα από 1/1/1999 έως 31/12/2010, σχετικά με ο,τι αφορούσε είσπραξη τελών βοσκής, ύδρευσης, κοιμητηρίων, κοινοχρήστων χώρων, είσπραξη τελών παραλίας Μύτικα-Αρχοντοχωρίου και οχήματος αποκομιδής λημμάτων (βόθρων), καθώς επίσης και φωτοτυπίες αποδείξεων του οχήματος αποκομιδής λημμάτων από τα μπλοκ είσπραξης του Δήμου και όλων των αποδείξεων που προσκόμισαν οι δημότες ότι κατέβαλαν και αντίστοιχα εισέπραξε ο Δήμος για όλα τα προαναφερόμενα τέλη.

2)-Μου χορηγήσετε τα ίδια ως άνω έγγραφα και κατά μήνα που αφορούν τις εισπράξεις του βυτιοφόρου για το χρονικό διάστημα από 1/1/2011 έως και σήμερα καθώς επίσης και

3)-Βεβαιωτικούς καταλόγους που αφορούν τα ανωτέρω τέλη, όπως αυτοί απεστάλησαν εις την αρμόδια Οικονομική Εφορία (Δ.Ο.Υ. Βόνιτσας-νυν Δ.Ο.Υ. Αγρινίου).

Αστακός,
26 Μαρτίου 2013

Ο Αιτών 
Βασίλειος Μουρκούσης

2 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΑ << ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ>>. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ -ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο