Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Θα γίνουμε Σεΐχηδες στο Ξηρόμερο!!!!


         Στα κόλπο του Αστακού λένε ότι υπάρχει πετρέλαιο εκατομμύρια βαρέλια ανεκμετάλλευτο. Όταν το αντλήσουμε θα γίνουμε ζάμπλουτοι σεΐχηδες όλοι οι Ξηρομερίτες, όπως στο Κατάρ και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. 
     Δεν θα υπάρχει κανένας άνεργος θα είναι οι τσέπες μας γεμάτες λεφτά και θα το ρίξουμε στα τρελά ξενύχτια γιατί ο Ξηρομερίτης είναι ζορμπάς και μπεσαλής.
     Όλα τα Μπαράκια του Αστακού θα ξαναγεμίσουν Ουκρανές, Μολδαβές και Βουλγάρες. Υπομονή και σε λίγο η κρίση θα μας φαίνεται σαν ένα κακό όνειρο!!!!........



    (Ο Σεΐχης του Ιονίου γνωστός και ως ο εμίρης με τις παντόφλες, επιβεβαίωσε τα παραπάνω σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Αλέξανδρο Λιβάνη και συμπλήρωσε ότι σύντομα θα κινούμαστε όλοι με τζιπ Μερσεντές, θα έχουμε από 3 γυναίκες ο καθένας και ότι μέχρι το τέλος του χρόνου (2013) δεν θα υπάρχει κανένας νέος άνεργος σε όλο το Δήμο Ξηρομέρου).

Υ.Γ: Εξάλλου έχουμε και την εναλλακτική των γεωτρύπανων που όπως ξέρουμε όλοι μας αυτό το κομμάτι είναι ήδη έτοιμο!!!

Αλέξανδρος Λιβάνης
(Εννοείται «.....λόγω της ημέρας Αντωνάκη μου....»)
Καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά!!

4 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ Α.ΛΙΒΑΝΗ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ... (ΧΙΟΥΜΟΡ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΤΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρόεδρος έχει χιούμορ, είναι αισιόδοξος, είναι γελαστός και είναι πραγματικός Πρόεδρος για τον Αστακό. Εσείς είστε ανώνυμος και τζάμπα μάγκας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 8:40 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΤΖΑΜΠΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο