Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τον Μάιο εγκαινιάζεται η αεροπορική σύνδεση Ακτίου - Βέρνης


       Μέσα στο Μάιο θα εγκαινιαστεί η αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στο Άκτιο και την Βέρνη της Ελβετίας. Τα δρομολόγια θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα με την εταιρεία Skywork που θα χρησιμοποιεί αεροπλάνα 72 θέσεων.
       Η σύνδεση θα δώσει  ανάσα στην τουριστική κίνηση του Νομού Πρέβεζας όπως εκτιμούν οι τοπικοί φορείς, ενώ όπως επισήμανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας, για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, από τη Βέρνη θα υπάρχουν πτήσεις προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ευρώπης.......

 
     Ο αντιπεριφειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μετά την συνάντηση του με την εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε: «Είναι σημαντικό να υπάρχει σύνδεση του Ακτίου με μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης . Η αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση τουριστών, που επιθυμούν να γνωρίσουν νέους μη κορεσμένους προορισμούς. 

   Σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, αναμένεται ο τουρισμός να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και γι αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο