Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ενθουσίασαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ι.Π. Μεσολογγίου


Σε πλήρη εναρμόνιση οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ι.Π. Μεσολογγίου παρουσίασαν αγαπημένα έντεχνα τραγούδια την Παρασκευή που μας πέρασε.......


    Άλλοι στα κρουστά, άλλοι στα πνευστά, άλλοι στα έγχορδα και άλλοι στη φωνή συγχρονίστηκαν και έβγαλαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Τρικουπείου, κάτι που είναι πολύ ενθαρρυντικό για τα ίδια αλλά και για τους καθηγητές τους, Μάρθα Ντούμα (αρμόνιο, πιάνο, ακορντεόν), Σεργκέι Σουντιούκ (βιολί), Γιώργο Ζαρζάνη και Στεφανόπουλο Πολυδεύκη (κιθάρα), Κώστα Μαντέλο (μπουζούκι) και Ιωάννα Εμμανουήλ (φωνή).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου, Αριστείδης Καβάγιας, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και τους καθηγητές τους για το εκπληκτικό αποτέλεσμα καθώς και για την επιλογή των τραγουδιών. Επίσης, ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου ευχαρίστησε και συνεχάρη τους μαθητές και ενημέρωσε ότι η συναυλία θα επαναλαμβανόταν το Σάββατο 13/4 στο Αιτωλικό, στο Πνευματικό Κέντρο «Ευανθία Καρβέλη» και την Πέμπτη 18/4 στο Νεοχώρι, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου.








Πηγή:aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο