Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αφέθηκε ελεύθερος, ισχυρίστηκε ότι το ζώο ήταν ήδη νεκρό!


              Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα ο άνδρας που συνελήφθη σήμερα στις 12:30 στο Αγρίνιο επειδή εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι να σέρνει έναν σκύλο με το Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο στην εθνικό οδό Αγρινίου - Μεσολογγίου. 
           Η Μάρθα Πουλτίδου, που είδες τις φωτογραφίες οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο – και έκανε καταγγελία στο Α.Τ. Γλυφάδας – εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι ζητήθηκε από τον δράστη να πει που βρίσκεται το πτώμα του ζώου και εκείνος υπέδειξε το σημείο.
          Από τον εισαγγελέα ζητήθηκε το πτώμα του σκύλου να μεταφερθεί στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Αγρινίου, ώστε να εξεταστεί από γιατρό για να μάθουμε το αν το ζώο ήταν ήδη νεκρό ή πέθανε κατά τη διαδικασία του συρσίματος.......... 



        Υπάρχει πραγματικά μεγάλη πιθανότητα το σκυλί να ήταν ήδη νεκρό πριν το σύρει με το όχημα του ο ηλικιωμένος κάτοικος Θεστιέων Αγρινίου, επειδή και στις δύο φωτογραφίες που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας δεν φαίνονται στην άσφαλτο ίχνη αίματος.
       Αυτό φυσικά είναι μια ένδειξη όχι απόδειξη και γι’ αυτό αναμένουμε τη γνωμάτευση του κτηνιάτρου, που θα φωτίσει την υπόθεση και φυσικά θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που ήδη σχηματίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο