Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κλήθηκε σε απολογία για τα επεισόδια ο ΑΟ Κανδήλας

          Σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας κλήθηκε η ομάδα της Κανδήλας με αφορμή τα επεισόδια των φιλάθλων της και τη διακοπή του αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακαρνανικό Φυτειών, για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας.  

 «Καίει» το Φύλλο αγώνα την Κανδήλα
         Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Διαιτητής του αγώνα σημαίνει βαριά τιμωρία της Κανδήλας. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής γράφει στην αναφορά του ότι οι φίλαθλοι της Κανδήλας κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού πέταγαν δυναμιτάκια και πέτρες εντός της μικρής περιοχής της αντιπάλου ομάδας...........



       Συνεχίζει ο Διαιτητής αναφέροντας ότι στο 66' όταν η αντίπαλη ομάδα πέτυχε το 0-2 φίλαθλοι της γηπεδούχου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες των Φυτειών με καπνογόνα και πέτρες και μετά από διακοπή του αγώνα 7΄λεπτών τα πνεύματα ηρέμησαν.
         Επίσης ο διαιτητής της αναμέτρησης αναφέρει ότι στο 87΄φίλαθλος έριξε προς το μέρος του καπνογόνο καθώς στον Β΄ Βοηθό χωρίς ευτυχώς να τους κτυπήσουν.
          Τέλος, ο διαιτητής αναφέρει ότι στο 89'  μετά την επίτευξη γκολ της Κανδήλας και της ισοφάρισης σε 2-2, φίλαθλοι εισήλθαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες του Ακαρνανικού Φυτειών κτυπώντας μερικούς και κυρίως τον τερματοφύλακα.
     Μετά από αυτό διέκοψα το παιγνίδι γιατί οι ποδοσφαιριστές του Ακαρνανικού φοβούνταν να συνεχίσουν φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Ο Αρχηγός του Ακαρνανικού τον ενημέρωσε ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

        Μετά από αυτά η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση 2-4-2013, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία μέχρι την 8-4-2013, το σωματείο ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ.


ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

4 σχόλια:

  1. Λογικά ο παίκτης που πήγε Νοσοκομείο και ο τερματοφύλακας πρέπει να έχουν κάνει μηνύσεις κατά αγνώστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι..αλλα πως ν βρουν τ δικιο τς οταν η δικαιοσυνη φορα γυαλια ηλιου..εδω οπως παει τ θεμα δεν θαφαιρεθουν βαθμοι απο την κανδηλα ν μπλεξουμε κ δικαιοσυνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΤΑ..ΛΕΩ ΕΓΩ ..ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ Ν ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 16-20...ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΝ 16 ΘΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΑΡΖΑΝ ΤΡΙΓΥΡΩ Σ?ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ...500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο