Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γνωριμία με το Ποδήλατο στον Αστακό


          Γνωριμία με το ποδήλατο, με μια διαφορετική βόλτα στο κέντρο της πόλης του Αστακού, προσφέρει το Σαββάτο 20 Απριλίου, η εταιρία ποδηλάτων Sportlife bikes.  
        Η παρουσίαση θα γίνει στην καφετέρια DEL MARE netcafe στον Αστακό,  θα ξεκινήσει στις 19:30 μμ το απόγευμα  και στόχος της διοργάνωσης είναι η γνωριμία με ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και διασκέδασης, αλλά και με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αθλήματα.......



       Η εταιρεία Ποδηλάτων με αντιπροσώπους της τους Λαζαρο Ψωμόπουλο Πρωταθλητή Ελλάδας και Λευτέρη Βασιλακόπουλο θα παρουσιάσει το άθλημα της ποδηλασίας καθώς και μοντέλα ποδηλάτων με σκοπό την ανάπτυξη και την γνωριμiα με την ποδηλασία στην περιοχή μας.
      Η παρουσίαση θα γίνει στην καφετέρια DEL MARE netcafe στον Αστακό και θα ξεκινήσει στις 19:30 μμ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ 

2 σχόλια:

  1. ειναι ευχαριστο να υπαρχουν ανθρωποι που περνουν την πρωτοβουλια να μας ενημερωσουν για κατι εξω απο τα συνιθισμενα και σιγουρα ενδιαφερον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία! Να πείτε ότι οι βόλτες θα περιορίζονται μόνο στον δρόμο προς τον μυτικα και αυτό μονό μέχρι κάπου στην ερημιά και πάλι πίσω. Ο δρόμος που οδηγεί προς τα χωριά του δήμου μας είναι τόσο στενός που η ποδηλασία είναι μεγάλο ρίσκο. Εγώ προσωπικά δεν το παίρνω. Την λέξη ποδηλατοδρόμος δεν την ανέφερε καν κανείς υποψήφιος δήμαρχος, στα προεκλογικά ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο