Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας αύριο Τετάρτη


       Θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας, αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, και ώρα 18:00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Βόνιτσας. 
     Στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβάνονται (12) δώδεκα θέματα, εκ των οποίων το πρώτο θέμα που είναι η αγορά ακινήτου για τον Βιολογικό της Κατούνας και το οποίο έχει πυροδοτήσει εντάσεις είναι πολύ σημαντικό, οπότε αναμένεται να έχουμε μια συνεδρίαση με πολύ ενδιαφέρον....
Δείτε την πρόσκληση:.........



Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 

       Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 17 Απριλίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.- Περί εξουσιοδότησης υπογραφής συμβολαίου αγοράς ακινήτου για την Ε.Ε.Λ. Λυμάτων Κατούνας - επικαιροποίση σχετικών αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη απόφασης. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς –Πρόεδρος Διαπαρ. Επιτροπής)

2.- Περί αποδοχής πίστωσης 47.500,00 € από το Πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ) στο Μέτρο 313, υπομέτρο 313Α για – αναμόρφωση προϋπολογισμού. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

3.- Περί Προγραμματικής Σύμβασης με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την εκτέλεση της έρευνας «Έρευνα κατολισθήσεων στα παράκτια πρανή του οικισμού Παλαίρου για τον προσδιορισμό των αιτίων πρόκλησης τους και υπόδειξη λήψης των καταλλήλων μέτρων για την αντιμετώπισή τους». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)

4.- Συμμετοχή στη δαπάνη για τη Παραλλαγή Δ.Χ.Τ. λόγω διαπλάτυνσης κοινοτικού δρόμου στην Κατούνα. (Εισηγητής κ. Στούπας)

5.- Συμμετοχή στη δαπάνη ηλεκτροδότησης δικτύου φωτισμού, δρόμων- πλατειών. (Εισηγητής κ. Στούπας)

6.- Περί εγκρίσεως Κανονισμού Λειτουργίας του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγήτρια κα Βασιλάκου)

7.- Περί πρακτικής άσκησης μαθητών σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

8.- Περί καταπολεμήσεως δάκου ελιάς με ψεκασμούς από εδάφους για το έτος 2013.

9.- Περί επιχορήγησης «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» για το έτος 2013 - Αναμόρφωση προϋπολογισμού. (Εισηγήτρια κα Σερεπίσου)

10. Περί έγκρισης επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

11.- Αιτήσεις για μείωση λογαριασμών από χρηματικούς καταλόγους προστίμων ΚΟΚ, δικαιώματος βοσκής, χρήσης Νεκροταφείου κλπ. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

12.- Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου για υπηρεσιακούς λόγους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΑΓΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. τελικα θα γινει η αγορα και μερικοι δημοσιοι υπαληλοι πρωιν και νυν θα κανουν αυτο που εχουν μαθει να κανουν καλα να φουσκοσουν της τσεπες τους ελπιζω να δημοσιευτη το σχολιο καπιοι καταλαβαινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο