Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Παύλος Μοσχολιός προς βουλευτές: Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του!


            Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός με αφορμή την πρόταση –απόφαση του Υπουργού Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έστειλε την Δευτέρα 1 Απριλίου επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό, Υφυπουργό και τους Βουλευτές του Νομού.
Η επιστολή έχει ως εξής:

        Σας στέλνω συνημμένα, τη νέα πρόταση!!! - απόφαση του Υπουργού Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και έχω να παρατηρήσω τα εξής προκλητικά:
1.-Δημιουργείται ένα ακαδημαϊκό σχήμα στη Δυτική Μακεδονία, το ίδιο ακριβώς που είχαμε ζητήσει πρώτα εμείς και το είχε απορρίψει ο Υπουργός.
2.-Δημιουργούνται νέα τμήματα τη στιγμή που σε μας ο Υπουργός επικαλέστηκε ότι αυτό δεν είναι εφικτό για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας λόγω της οικονομικής κρίσης...........



3.-Δημιουργείται ένα νέο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, τη στιγμή που αντίστοιχο τμήμα υπάρχει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος και για το οποίο έχουμε ζητήσει να αναβαθμιστεί σε Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος.
4.-Που θα βρει άραγε, το Υπουργείο τους οικονομικούς πόρους για να προσλάβει μέλη ΔΕΠ στα νέα τμήματα.

        Ταυτόχρονα, σας στέλνω την πρόταση που έχει καταθέσει η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστήμιου Δυτικής Ελλάδας, από τις 30/11/2012 και την οποία ο Υπουργός δεν δέχτηκε.
       Ως πότε λοιπόν θα υπάρχει αυτή η προκλητική και άνιση μεταχείριση για το Νομό μας;
      Ως πότε θα αποδεχόμαστε αποφάσεις που δεν υπηρετούν ούτε καν στοιχειωδώς την έννοια του δικαίου;

           Σας καλώ όλους, ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Μάριο Σαλμά και Υφυπουργό κ. Κώστα Καραγκούνη, ΣΗΜΕΡΑ κιόλας, να απαιτήσουμε η λύση που εφαρμόστηκε στη Δυτική Μακεδονία να εφαρμοστεί και για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο