Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


      Η Ν.Ε. Αιτ/νίας του ΚΚΕ καταγγέλλει στον Αγρινιώτικο Λαό, το ναζιστικό μόρφωμα της  Χρυσής Αυγής, που ακόμη για μια φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, για το θράσος και την πρόθεση της φασιστικής αυτής οργάνωσης, των απόγονων των ντόπιων δοσίλογων συνεργατών των Γερμανών, να προσβάλλουν την ιστορική μνήμη της μαρτυρικής πόλης του Αγρινίου και να προκαλέσουν το λαϊκό αίσθημα, οργανώνοντας συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Δημοκρατίας και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των 3 απαγχονισθέντων από τους ΝΑΖΙ συνεργάτες των Γερμανών στις 14 Απρίλη του 1944..........



          Την ώρα που η “Χρυσή Αυγή”, αυτή η εγκληματική ναζιστική- φασιστική οργάνωση, υμνεί τον Χίτλερ, χτυπά ανήμπορους μετανάστες, κάνει τον πλασιέ των επιχειρηματιών και των εφοπλιστών, υπερασπίζεται τη δικτατορία των μονοπωλίων, είχε το θράσος να αναφέρει ότι θα καταθέσει και σταφάνια.

          Ο λαός πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του και να τους απομονώσει. Οι χρυσαυγίτες είναι το μαστίγιο των μεγαλοεπιχειρηματιών, το μακρύ χέρι της καταστολής που το προορίζουν να χτυπήσει τους σκληρά εκμεταλλευόμενους, τους απεργούς εργάτες και μετανάστες, το ταξικό-λαϊκό κίνημα.
                   
           Αποτελεί προσβολή για την ιστορία του αγωνιζόμενου λαού και των αγωνιστικών παραδόσεων της περιοχής μας, οι υμνητές των κρεματορίων του Άουσβιτς, αυτοί που τα βάζουν με άρρωστα παιδιά μεταναστών, αυτοί που ονειρεύονται σαπούνια από μετανάστες και αγωνιστές, οι δολοφόνοι μεταναστών να βρωμίσουν την επέτειο της εκτέλεσης των 117 και των 3 απαγχονισθέντων από τους συνεργάτες δοσίλογους των Γερμανών καταχτητών ανήμερα σαν αύριο, την 14Η Απρίλη του 1944.
         
          Καλούμε το λαό, το εργατικό λαϊκό κίνημα, τα σωματεία να ορθώσουν το μπόι τους απέναντι στην σιχαμερή και αποκρουστική ιδεολογία του φασισμού- ναζισμού, να απομονώσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής όπου βρεθούν και όπου σταθούν… Να μην ξεγελαστούν από την προσπάθεια τους να εμφανιστούν ως προστάτες των φτωχών και αδυνάτων. Στόχος τους είναι το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος. Αυτό που φοβούνται αυτοί και τα αφεντικά τους (εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες) είναι ότι : Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν και να στείλουν το σύστημα και τα μαντρόσκυλα του στον κόπρο της ιστορίας.

ΑΓΡΙΝΙΟ
13.4.2013

2 σχόλια:

  1. ΗΡΕΜΙΑ. ΣΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ. ΑΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΝΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΛΑΥΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤ, ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΑΝΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ 28000 ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΤΗΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΥΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΤΑΝΚ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΔΩ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ, (ΕΙΧΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ), ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΧΟΛΗ, ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 99,99% ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΜΙΣΗ. ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ, ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΛΛΙΓΑΛΑ (ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?), ΦΕΝΕΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΨΑΡΡΟ, ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΣ,Η ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, Η ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΥΣΧΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ?

    ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι τραγελαφικό να μιλάει το κκε για Δημοκρατία.Πού άραγε την είδε την Δημοκρατία; Μήπως στα γκουλάγκ του Στάλιν, ή μήπως στου Χότζα και του Πόλ Πότ. Να υποθέσουμε οτι υπάρχει Δημοκρατία στην Βόρειο Κορέα; Μάταια. Ας μας εξηγήσει πού εφαρμόστηκε με επιτυχία το κομμουνιστικό μοντέλο που ευαγγελίζεται η ντόπια φαληρισμένη αντιπροσωπία του παλε ποτέ Σοβιέτ, για να καταλάβουμε και εμείς. Κομμουνιστικό Κόμμα ΤΗΣ Ελλάδας! Καθόλου τυχαία κομματική ονομασία, και με πολύ μεγάλο νόημα! αν το κκε ήταν πατριωτικό θα μπορουσε κάλιστα να ονομάζεται Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα.(μια τέτοια ονομασία, φυσικά δεν θα την επέτρεπε ο Στάλιν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο