Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Βρέθηκε λύση για το βιολογικό της Κατούνας. Κάτοικος διαθέτει αγρόκτημα 40 στρ. εντελώς δωρεάν για τον συγκεκριμένο σκοπό!


         Στη διάθεση της Κατούνας έθεσε αγρόκτημα 40 στρεμμάτων εντελώς δωρεάν, ένας κάτοικος της Κατούνας (το ονοματεπώνυμο του είναι στη διάθεση μας, αλλά για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται τα στοιχεία του) και προτείνει να  ανεγερθεί στο κτήμα ιδιοκτησίας του, το κτήριο για την εγκατάσταση  της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Κατούνας.
       Μας διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι όλο το αγρόκτημα του, που είναι λίγο έξω από το χωριό, είναι γεμάτο βάτα, πουρνάρια και παλιούρια, είναι στη διάθεση του τόπου, προκειμένου να βγει από την κρίση ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και να σωθεί η Κατούνα και να σταθούμε στα δικά μας πόδια, χωρίς τη στήριξη των ξένων και των ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.  
         Ο δωρητής δήλωσε ότι είχε  τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κατούνας, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε του ανέφερε ότι ειδική Επιτροπή που θα συσταθεί από τον Δήμο θα επεξεργαστεί την πρόταση του…......



Καλή Πρωταπριλιά σε όλους και μη ξεχνάτε μπορεί να είναι και καλό να μας «κοροϊδεύουν» μόνο για μία μέρα!...

Καλό μήνα!!!

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟ ΑΣΤΕΙΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυατα δεν ειναι αστεια ειναι ξενερωμα αλλα κατι τετοια μας εφαγαν δεν υπαρχει μπραβο εδω μονο ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... και θυμίζει την ανθρωπιά και τις αξίες που χάθηκαν και τις χρειαζόμαστε τόσο πολύ αυτούς τους δύσκολους καιρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο